• Luka startu Autor: ~tylkoja [178.37.26.*]
    Luka Startu - Luka cenowa, która powstaje po zakończeniu ważnej formacji cenowej. Start zwykle sygnalizuje początek większego ruchu cenowego. O sile takiej luki stanowi wysoki wolumen. Cechą charakterystyczną jest również to, że rzadko kiedy zostaje ona domknięta.
  • Re: Luka startu Autor: ~janek [83.168.74.*]
    Książkowo ale i tak kurs leni w dół :(
  • Re: Luka startu Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    i to co gorsze na dość dużych obrotach :(
  • Re: Luka startu Autor: ~ja [178.37.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Luka startu Autor: ~ja [178.37.26.*]
    No niestety. Sam się na wszelki wypadek pozbył em i poobserwuje z boku.
  • Re: Luka startu Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    Dnia 2015-01-02 o godz. 21:34 ~ja napisał(a):
    > No niestety. Sam się na wszelki wypadek pozbył em i poobserwuje z boku.

wygląda na to, że nie Ty jeden - coraz mniej forumowiczów bankiera rozmawia na temat spółki, a to oznacza, że nie są zainteresowani - dlaczego? - może dlatego, że nie mają jej w swoim portfelu?
    Ps. pozdrawiam inwestorów, którzy wierzą, że na CZT da się zarobić !!!
  • Re: Luka startu Autor: ~mm [188.33.69.*]
    Ja też sie wysypałem,dokupiłem ale widzę że spada więc nie ma co ryzykować...Informacja wydaje mi sie że celowa pod wywalanie..Tu nie ma za co dać tyle kasy..a papier zwany umową wszystko przyjmie..
  • Re: Luka startu Autor: ~on [178.37.26.*]
    Luka chyba jednak się domknie i bez podwojnego dna w okolicach 2,0 zł kurs nie ma siły ruszyć. Ci co kupili w dniu wybicia 33% już w wiekszosci pooddawali z zadawalajacym zyskiem.
  • Re: Luka startu Autor: ~Ktoś [83.23.0.*]
    Dnia 2015-01-03 o godz. 22:27 ~on napisał(a):
    > Luka chyba jednak się domknie i bez podwojnego dna w okolicach 2,0 zł
    > kurs nie ma siły ruszyć. Ci co kupili w dniu wybicia 33% już w
    > wiekszosci pooddawali z zadawalajacym zyskiem.
    Niezłe bajeczki opowiadasz, nikt nie pooddawał, nikt poważny oczywiście, każdy może sobie sprawdzić jakie były wolumeny obrotu w ostatnich dniach. Kto głupi niech sprzedaje, ale zrobi to ze stratą, tutaj wszystko co najgorsze już się wydarzyło, a teraz może być już tylko lepiej.
  • Re: Luka startu Autor: ~1916 [89.228.21.*]
    co ma być lepiej ? będą goryle budować ?
  • Re: Luka startu Autor: ~autor [46.77.124.*]
    kolego ale nie gorzej wcale tez nie jest. moim zdaniem nie ma powodu do jakiejs wyprzedazy. jest jeszcze wielu chetnych ktorzy przy tej cenie wejda liczac na odwrocenie trendu. obroty rosna wiec kapital spekulacyjny tez moze zrobic swoje. Najbardziej strachliwi trejderzy juz sprzedali i czychaja na kolejna okazje dokupienia po nizszej cenie. glowy do gory. bedzie dobrze. spolka ma za duzo majatku zebu spadac bez konca. jedna informacja moze zmienic wszystko.
[x]
CZTOREBKA -0,43% 0,47 2025-11-05 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.