Dnia 2015-01-03 o godz. 15:10 ~gutek napisał(a): > Nie jestem naganiaczem typu zyga i inni , jednak uważam , że powinno być > już tylko lepiej . Dno osiągnięte jest więc się od czego odbić !!
Od mojego nicka sie odwal pokaz w którym wpisie naganiam , jak czytasz tych ziomow i innych co używaja mojego to im wierz
Dnia 2015-01-03 o godz. 18:46 ~gutek napisał(a): > Ty mnie nie interesujesz , natomiast interesuje mnie spółka . ( a > wracając do naganiania , czytałem parę wpisów na forum i to mi > wystarczy )
A ty mnie tym bardziej, dlatego piszesz jako anonimowy i pod kilkoma nickami , wracając do wpisów jak twierdzisz moich to czytaj dalej tych oszustow
Dam Ci radę nie bądź tak mimoza , bez Ciebie świat będzie się kręcić dalej . Jeżeli masz coś ciekawego do powiedzenia na temat spółki ( bez naganiania ) chętnie posłucham a nawet pozwolę sobie wejść z Tobą w dialog . Natomiast Twoje prywatne sprawy , jak i urażone ego , niestety dla Ciebie ale nie obchodzą mnie
Jak myślicie dojdzie w tym roku do podpisania " tej " umowy ? Czy raczej już pozamiatane ? Jednak , jeżeli tak , to dlaczego nie ma żadnego komunikatu w tej sprawie ? Dziwne to wszystko ........
2014-09-17 Ostatnio spółka milczy, kontrakt nadal nie podpisany? Nowych zleceń brak?
Zlecenia spływają na bieżąco, w chwili obecnej realizujemy kilka kontraktów dla klientów krajowych. Jednak jeżeli chodzi o kontrakt dla kontrahenta z Arabii Saudyjskiej nadal trwają rozmowy, które przedłużają się ponieważ wymagają zatwierdzenia przez wiele stron uczestników projektu. W momencie zatwierdzenia do realizacji niezwłocznie poinformujemy o tym fakcie w raporcie EBI.