• Następna perełka !!!! Autor: ~henk70 [78.10.117.*]
    następna moja perełka do góry , końcówka roku piękna novavis,foreveren , westreal a teraz pylon. Może ktoś chce typa !!!!!!
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~PankracyCacy [165.120.97.*]
    Ta perelka ma do wyboru:
    przebic szybko 50gr albo spadek do bazy.
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~emka [85.221.209.*]
    a taka prawdziwa???Heniek dawaj ....pociągniemy
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~henk70 [78.8.77.*]
    modecom
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~emka [85.221.209.*]
    mfood,mode....,już jest
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~henk70 [78.8.77.*]
    nie mode tylko modecom - polecam.
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~S2134 [88.156.92.*]
    Jak widzę obroty to chyba sobie daruję. Wejdę i nigdy nie wyjdę.
    Daj spolce do 14 dni na pokazanie co potrafi.
    Na razie jeszcze jasie wsiowe siedza na spolce.
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~toczi [79.191.252.*]
    a teraz sprzedają na wyścigi hahahhahahahhahahahhaha
    A moze to ty sprzedajesz?
    Hahaha!
    ładnie ugotowali tych co kupowali po 36 groszy hahahahahahaha zjazd na 18 groszy
    spadek na dużych obrotach - EWAKUACJA HAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!1 technicznie nie wiadomo czy obroni się wsparcie na 18 groszach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ktoś coś wie i sprzedaje na potęgę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie zaraz będzie info o zmniejszeniu udziałów a wszystko łykneła ulica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahhahhahahahahahahahahhahahhaahahahahha
    raptem 10 groszy podbili i już walą na potęgę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może jakieś trupy są w szafie ??????????????????????????????????????????????
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~yurek [85.221.209.*]
    przestań troll-ować
    On nie che ale musi.
    Psycho.
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Akcje za 14 tys. zł - rekiny Panie sprzedają. Niech to barachło sprzeda do końca bo to całkiem zbędny balast.
    a wczoraj sprzedał przeszło 160 000 szt na pewno drobni sprzedawali hahahahahahahahahahahahahahaha drobni to mają po 2-5 tyś sztuk akcji tu wali duży zjazd raczej pewny !!!!!!!!!!!!!!!!!
    szok w 4 sesje zjazd o 30 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam ubranych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    zatrzyma się dzisiaj zjazd na 24 groszach ?
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~Riciii [31.130.223.*]
    Dlaczego administratorzy nie banują takich durni ???
    a co kłamie ? papier nie zleciał w 4 dni o 30 % ? papier nie spada przy dużych obrotach ? nie ma co zaklinać rzeczywistości zjazd raczej pewny
  • Re: Następna perełka !!!! Autor: ~Yoyo [93.105.42.*]
    heheh duże obroty masakra :) Skąd tacy się biorą ! Ty chyba nie wiesz co to są duże obroty !
    jak na na Pylona gdzie tygodniami obrót jest po 200 akcji dziennie to ten obrót jest MEEEEEEEEGA , co znowu kłamie ? hahahahahahaha dzieciaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ładnie Was ktoś wpuścił w MALINY HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i do tego śmieszne gierki podbijanie 100 akcjami ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    heheheh większych głupot nie czytałem :):) To tylko świadczy o twojej wiedzy !!! A tak w ogóle to po co tu siedzisz skoro taka niedobra ta spółka to idz na bardziej płynne spółki nikt nie każe ci tu inwestować ! Tylko zaśmiecasz forum durnymi wpisami :)
    jakoś nie potrafisz wskazać kłamstwa ? zjazd raczej pewny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ile tu milionów akcji nadrukowali ? ? ?
    ktoś tu pisał ostatnio o 40 groszach hahahahahahahhahahahhaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    każdy twój wpis jest zakłamany hehhehehehehhehehehehe ! A jakbyś wiedział to na giełdzie nie tylko są wzrosty ale i spadki a ty spadków nie uznajesz hehheheh aż mi cię żal !!!! I powodzenia ! A to w końcu po co siedzisz na forum spółki która jest tak zła i spadnie zaraz o 100% ? bo wcześniej nie doczytałem ?
    bo chcę kupić po 2 grosze i sprzedać po 4 grosze i zarobić 100 % na jeleniach hahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahha
    No właśnie przynajmniej się przyznajesz heheheh do tego że chcesz zdołować kurs głupimi bezpodstawnymi wpisami i wystraszyć niedoświadczonych hehehhehehehe !!!!!! Ale wiesz że tutaj to ty jesteś największym jeleniem skoro uważasz że w ten sposób zdołujesz kurs hehehhehehe !!!!
    tak tylko cena musi oscylować między 1 groszami a 5 groszami teraz to jest WIELKA ABSTRAKCJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILIONY NADRUKOWANYCH AKCJI , WYNIKI SPÓŁKI MIKROSKOPIJNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA ŻADNYCH PLUSÓW . POCHWAL SIĘ WSZYSTKIM JAKIE TO ONI MAJĄ OGROMNE ZYSKI I OBROTY ?
    Ale ty jesteś daremny hehhehe ! Naucz się czytać w raportach wszystko jest napisane hehe chyba nie liczysz że ja będę tobie to wypisywać! Ja tu jestem od debiutu na tej spółce i ani jeden raport nie był na minusie a za ubieły rok sobie przeczytaj ile sprzedali zarobili !! A miliny nadrukowanych akcji to ma UNITED a tu jest optymalnie ! Jak pisze wyniki mikroskopijne to przytocz jakieś dane ? Skoro nie ma plusów to jakie są minusy ? A nie wypisuj głupot bez pokrycia hehehehehhe !
    Wartość przychodów netto w trzecim kwartale bieżącego roku obrotowego wyniosła
    278 136,53 zł SPÓŁKA GIEŁDOWA PRZYCHODY JAK W WARZYWNIAKU ;)
    Jak na NC to i tak dużo :) A będzie jeszcze więcej ! A jak ci się nie podoba to idz na inna na NC jest dużo spółek które tylko długi generuję !!!!!! :):)
    tak od ręki podaję CCS
    Wartość przychodów netto ze sprzedaży Spółki, w III kwartale 2014 roku wyniosła 56 374 622 złote a tu nawet tej końcówki nie ma hahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahaa
    To idz na CCS heheh zobaczysz jakie teraz będą wyniki heheheheheh i ciekawe czemu spadło z 5 zł na 0,90 gr albo jeszcze niżej hehehe rewelacyjna spółka tam to sprzedali ubranka ładne hehehee
    to tutaj zjazd murowany na 1 grosz ;)
    jakie tutaj dywidendy są wypłacane hahahahahahahaha ?
  • Re: Następna perełka !!!!!! Autor: ~Yoyo [93.105.42.*]
    To idz na CCS heheh zobaczysz jakie teraz będą wyniki heheheheheh i ciekawe czemu spadło z 5 zł na 0,90 gr albo jeszcze niżej hehehe rewelacyjna spółka tam to sprzedali ubranka ładne hehehee
    Tutaj dopiero się zaczną wzrosty :):):):):)
  • Re: Następna perełka !!!!!! Autor: ~toczi [79.191.252.*]
    ale ja nikogo nie namawiam na zakup CCS tylko podałem jakie przychody generują spółki z NewConnect ;) nie zmieniaj tematu tutaj rozmawiamy tylko o pylonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty pisałeś że obrót 278 136,53 zł kwartalny to jest cytuje : Jak na NC to i tak dużo :) .
    TO NAPRAWDĘ MEGA PRZYCHODY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ale ja tez nikogo nie namawiam na Pylona ! Nie mają wyników w dziesiątkach milionów ale to nie znaczy że są do bani spółka się rozwija i kwintesencja tej działalności dopiero przed nami ! Produkty są doceniane i dobrze odbierane ! Ale jak tobie to nie pasuje idz na CCS gdzie są milionowe wyniki albo na coś innego:) A nie wypisuj bzdur !!! :):P
    TO ILE SZTUK SPRZEDAJĄ ROCZNIE HEHEHEHEHE WIDAĆ ŻE SIĘ BIJĄ O ICH GŁOŚNIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE SZOK ! TAK SĄ ROZCHWYTYWANE !
    A co nie umiesz czytać! W raporcie jest napisane ile sztuk Sprzedają !

A poza tym idz na inna spółkę jak ci ta nie odpowiada !
    JA WIDZĘ ALE TY PISZESZ : Produkty są doceniane i dobrze odbierane TO TY CHYBA NIE CZYTASZ RAPORTÓW BO PISZESZ TAKIE BZDURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZRESZTĄ WIDAĆ WSZYSTKO PO KURSIE . PODBILI GO DO 36 GROSZY A TERAZ NA WYŚCIGI SPRZEDAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    http://hd-opinie.pl/24091,audio,pylon-pearl-monitor-nasza-recenzja-nasz-wybor.html

http://highfidelity.pl/@main-2271&lang=

http://www.stereolife.pl/1811

http://www.stereolife.pl/1757

Sapphire 25 - Best Sound AudioShow 2014.

Z wielką przyjemnością pragniemy ogłosić, iż kolumny Sapphire 25 zostały odznaczone nagrodą Best Sound, którą redakcja HighFidelity.pl przyznała tylko wyjątkowym produktom obecnym na tegorocznym Audio Show.

Poniżej wycinki wypowiedzi recenzentów:

"(...) Kolumny Sapphire 25 kosztują 3000 zł za parę. Jeśli miałbym wskazać najfajniejszy system na wystawie, tj. dający najwięcej frajdy, byłby to właśnie ten, zbudowany z paru dobrych, niedrogich elementów, z których kolumny były zdecydowanie najtańsze. Pisze o tym poniżej Marcin, a jak dołączam się do jego opinii. Dźwięk był tak naturalny, tak otwarty i tak nienarzucający się, że w pokoju Pylona można było siedzieć i słuchać muzyki naprawdę długo. Jeśliby ktoś pytał, dzięki komu można przyciągnąć do naszego hobby więcej ludzi, odpowiedziałbym, że Pylon z kolumnami Sapphire 25 byłby na pierwszym miejscu. (...)"

"(...) Jednak największym dla mnie zaskoczeniem pod względem jakości brzmienia był system Pylon Audio. Firma zaprezentowała kolumny podłogowe Sapphire 25. Grały po prostu cudnie. Zaskoczenie było tym bardziej miażdżące, bo para tych polskich, topowych podłogówek, wyceniona została na niecałe 3000 zł. W świecie high-endu to kwota wystarczająca zaledwie na podstawki, kable i to ze średniego przedziału. Za każdym razem, gdy wychodziłem z tego pokoju musiałem jedną ręką „trzymać szczękę”, inaczej sunęłaby po podłodze i przeszkadzała pozostałym zwiedzającym. A niegrzeczny nie jestem. (...)"

"(...) Trzecią i ostatnią firmą, która szczególnie wryła mi się w pamięć to polski producent kolumn Pylon Audio. Po odsłuchach ich podłogówek Pearl 25 wiedziałem, że mam do czynienia z firmą obiecującą – znakomity dźwięk i zupełnie nieprzystająca do niego cena sprawiały, że od jakiegoś czasu śledzę z wielką uwagą to, co robią. I, powiem wprost, na Audio Show było warto. Ich produkty (przywołane Pearle 25 oraz Sapphire 25) dosłownie dzieliły i rządziły, pokazując dźwięk stylowy, klasowy i po prostu chwytający za serce. Ponoć Pylon będzie w przyszłości, i to tej bliższej, wykonywał swoje własne autorskie przetworniki. Po tym co panowie zaprezentowali w Warszawie z ekscytacji na myśl o tym nie mogę usiedzieć. (...)"

Cały artykuł z wystawy AudioShow 2014 znajduję się pod poniższym linkiem:
    http://www.highfidelity.pl/@main-2250&lang=

Nieudolny naganiacz heheheh :):):)
[x]
JRCGROUP 0,00% 1,24 2026-05-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.