to może ja postara m ci sie to wytłumaczyć skoro tego nie widziałeś ! na kupnie cwaniak wystawia po kilka tysięcy w kilku zleceniach i blokuje kilka niższych poziomów właśnie w ten sposób a na sprzedaż dokłada małymi pakietami pierwsze kilka pakietów sam podbiera od siebie a potem to już bierze tłum. Niestety dzisiaj jest słaby obrót na giełdzie i nie bardzo mu to wyszło co chciał zapoczątkować. Nie martw sie jeszcze sie tego nauczysz
To normalne gra na emocjach. Gdyby miało być bardzo dobre info na dniach to kurs byłby już powyżej 60gr. Tak więc gry na emocjach ciąg dalszy. Ktoś zebrał do 30gr i wywalanie po 31 , 32gr.
a tak w ogóle to zerknijcie na wykres jeżeli chcecie dalsze wzrosty bez infa to zamknięcie musi dzisiaj być na 0,26 po czym na kolejnej sesji powinno być wybicie
AT na Dependzie to jakieś kuriozum. Tu jest gra na emocjach, marzeniach, infach, podsycaniu atmosfery. Ja czekam ze spokojem na informacje i nie miotam sie niecierpliwie. Bedzie niedługo info. Spokojnie.
Dnia 2014-12-30 o godz. 11:43 ~masej napisał(a): > a tak w ogóle to zerknijcie na wykres jeżeli chcecie dalsze wzrosty bez > infa to zamknięcie musi dzisiaj być na 0,26 po czym na kolejnej sesji > powinno być wybicie Kolejny inwestor marzacy o kółeczku. A ja marze o dniu w którym zostaniecie odcięci od akcji po taniosci.
cześć Celtic, jakiej treści infa się spodziewasz żeby mocno poleciało do góry? ja myślę że jeśli jakieś info przyjdzie będzie mówiło o zamknięciu kolejnego etapu i dalej zero konkretów. jedyne co moim zdaniem może spowodować trwałe wzrosty to zakup akcji przez prezesa - takie jest moje zdanie pozdrawiam
Ja nie redaguje inf. Jeśli przyjąć , ze mamy jakby nowe otwarcie i sprawa sie zaczyna klarowac to należy sie tego trzymać. Generalnie uważam, ze sprawy nabiorą przyspieszenia. Co do zakupu akcji przez prezesa to przypominam, ze zanim sprzedał to dzień wcześniej zakupił 150 tys. akcji. Wynikało to z umów o których nie mamy pojęcia. Mimo , ze ta spółka nie raz mnie wnerwiala juz nie raz, akcji sie nie pozbywalem a wprost przeciwnie trochę przybyło. Obecnie jestem na tak co do miłego zakończenia projektu.