Zapraszamy Państwa do lektury artykułu w dzisiejszej (29.12.2014) Rzeczpospolitej - Strona F2. W artykule jest opisana spółka, z którą nasza spółka wiąże przyszłe nadzieje na nowe obszary rozwoju.
Myślę ,że spółka powinna podać news o plajcie , problemach z komornikiem to wtedy na pewno ruszy . Tak nie ma co liczyć na coś porządnego nawet ten ff nic nie zmieni , z drugiej strony tak się uparłem na tę akcje ,że pójdę do ,, Pana " a nie oddam . Pozdrawiam i w Nowym Roku mega kosmicznego wzrostu Wszystkim życzę
KRK - już cię lubię, zastanawia mnie dlaczego tu nic się nie dzieje ale czasami takie zaczarowane królewny są, i nic z tym nie da się począć ... Może odczaruje je jakiś książę to wtedy się coś zmieni, jak na razie puszczają newsy i to pozytywne dlatego cieszę cię że posiadam i spokojnie czekam do raportu za IVQ, tam zobaczę wynik na + i zapominam o obawach. Ta spółka nagrodzi nas wzrostem i to nie o x0 procent tylko x00 procent- towar dla koneserów i wytrwałych. pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w nowym roku:-)
Chodzą słuchy ,że Apple chcą nawiązać współpracę z Madkom , jakiś program na iPady czy coś - wszystkiego dobrego ,zdrowia w Nowym Roku dla Wszystkich akcjonaruszy