• czym sie zajmuje apanet Autor: ~goo [31.61.136.*]
    Warto inwestować
  • Re: czym sie zajmuje apanet Autor: ~kendal [91.235.161.*]
    Dnia 2014-12-29 o godz. 12:41 ~goo napisał(a):
    > Warto inwestować

Rajdami św.Mikołaja ...Błaź....e !!!

Zobacz wątki dotyczące Apanet
    Zobacz profil Apanet
    Autor: ~Abryś [31.61.131.*] 2014-11-30 21:20 Opublikowano przy kursie: 0,80 zł, zmiana od tamtej pory: -20,00%
    Apanet - zbliżają się MikołajkiZgłoś do moderatora
    więc czas rozpocząć rajd Św Mikołaja
  • Re: czym sie zajmuje apanet Autor: ~kendal [91.235.161.*]
    Zobacz profil Apanet
    Autor: ~goo [31.61.136.*] 2014-12-29 12:41 Ostatni dostępny kurs: 0,64 zł
    czym sie zajmuje apanetZgłoś do moderatora
    Warto inwestować

Zobacz profil Apanet
    Autor: ~Abryś [31.61.131.*] 2014-11-30 21:20 Opublikowano przy kursie: 0,80 zł, zmiana od tamtej pory: -20,00%
    Apanet - zbliżają się MikołajkiZgłoś do moderatora
    więc czas rozpocząć rajd Św Mikołaja

• Re: czym sie zajmuje apanet Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Nie wiem czy się zgrywasz czy nie, ale tradycyjne stateczniki elektromagnetyczne zgodnie z zarządzeniem UE mają do 2017 zostać wycofane, a apanet ma swój gotowy i opatentowany zamiennik, więc wydaje mi się że wtedy będzie rozchwytywany :) Ale kto by tyle czekał i jakie będą realia :(
  • Re: czym sie zajmuje apanet Autor: ~yet [77.115.117.*]
    jakie stateczki elektromagnetyczne, co ty bredzisz??
    Tutaj już wszyscy umoczyli i nie namawiaj dziadu na tego bankruta!!
  • Re: czym sie zajmuje apanet Autor: ~goo [31.61.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: czym sie zajmuje apanet Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Sam żeś pan dziad i bankrut ... wmoczyłeś kase a że płynności nijaka, to kurs idzie z trendem ... Gdzieś pominąłem informacje, że spółka jest zadłużona czy jest w upadłości ? Więc nie taki bankrut. Sam mam akcje po 0,90gr. ale nie wyzywam jej właścicieli od najgorszych tylko i wyłącznie dlatego, bo kurs chwilowo szoruje po dnie.
    A co do stateczników elektromagnetycznych to możesz sobie zobaczyć informacje na ich temat wchodząc na stronę apanet w zakładce produkty i sterowniki pod nazwą "GreenVoltage Controller GVC10". Więc widzę że wiedza u ciebie dziadu zerowa, dawco kapitału ...
  • to jest nas dwóch Autor: ~eureka [89.231.111.*]
    ja mam cenę jeszcze wyższą (na forach produkują się sami mistrzowie od kupowania w dołkach i sprzedawania na szczytach), gdzieś w okolicach 1,45.
    Nie powiem żebym był zadowolony ale jest w tym papierze coś dziwnego.
    Jeżeli policzysz obrót/ ilość akcji w obiegu to będziemy mieli wartość największą na wszystkich rynkach. to dobry wskaźnik zainteresowania spekuły. Gdyby główni akcjonariusze rozumieli ten prosty fakt i ruszyli głowami, to na całej giełdzie nie będzie lepszego papieru do grania. Potrzeba tylko serii dobrych newsów o rosnących przychodach lub planowanych przychodach. Kontrakt na 2 mln jest więc mają czym gospodarzyć.
    A ten woooj co nie dotrzymał lockupu powinien zostać przeczołgany przez sądy. Firma na cyprze ale wieśniak z polski. KNF pewnie mu da po łapach.
    M
  • Re: to jest nas dwóch Autor: ~Mirek [31.41.232.*]
    Może to cie zainteresuje, bo przeczytałem raport za III kwartał raz jeszcze i taką ciekawostkę wcześniej przeoczyłem:
    "W celu zwiększenia eksploracji rynku Emitenta, w analizowanym okresie powstała koncepcja nowego innowacyjnego urządzenia, które na obecnym etapie jest dyskutowane z dużym partnerem. Z uwagi na konieczność zachowania poufności, Zarząd Spółki nie ujawnia więcej informacji na ten temat."

Strona 22

Może zwykłe p i e #@!, a może jest to coś co ruszy kursem w niedalekim czasie
  • Re: to jest nas dwóch Autor: ~kur [95.40.18.*]
    Jak tylko podadzą info o tym partnerze to to będzie bomba!!
    więc czekamy...
[x]
APANET 0,00% 0,97 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.