• gdzie dno? Autor: ~lipa [46.76.44.*]
    no już powoli chyba powinno się klepać
    chociaż jak patrze na sypacza to nie wiem...a on niestety wie
    dobra dla sportu zakupiłem 2kilo
    będę bankrutem?
  • Re: gdzie dno? Autor: ~zonk [185.28.248.*]
    na górze

jesteśmy tuż pod nim
  • Re: gdzie dno? Autor: ~id [83.242.87.*]
    Czy dzisiaj jest ostatni dzień na stratę podatkową - to by wyjaśniało sypanie
  • Re: gdzie dno? Autor: ~jacek_z_grochowa [83.15.91.*]
    Jakies 80 % nominału, okolice 20 gr. Ale jak nie będzie szło to i kilka gr zobaczymy za rok, może dwa :)
    Tak jak pisałem warto kupować i blokować wzrosty jak to tylko możliwe bo są nieuzasadnione. I ustawiać się jak najniżej!
  • Re: gdzie dno? Autor: ~zonk [185.28.248.*]
    "blokowac wzrosty"

jakie wzrosty człowieku? gdzie tu ty widzisz żeby rosło jak topi się w bagnie
  • Re: gdzie dno? Autor: ~Jacek [83.15.91.*]
    Hola, hola kolego z 27 na 36 to malo? Kilkadziesiat procent jednego dnia?
    To samo jak bedzie z 20 na 30 lecialo to malo? Teraz trzeba grac.. jak juz, a nie jak byl balon
  • Re: gdzie dno? Autor: ~CzłowiekDemolka [83.24.132.*]
    "Kupować, żeby blokować niczym nieuzasadnione wzrosty" - takiej konstrukcji "logicznej" nie powstydziłby się nawet ten Prezydent co to "był za a nawet przeciw". Śmiało JzG, zasypuj więc ten wątły popyt i ustaw się na 20 groszach gdzie odkupisz i zablokujesz wzrosty na poziomie nominału czyli 25 groszy. Czekam niżej, duuużo nieżej.
  • Re: gdzie dno? Autor: ~paciaciak [193.59.32.*]
    dodam tylko, ze ten od "laczenia sie w bulu" tez moglby sporo sie nauczyc od tego pisarza wyzej
  • Re: gdzie dno? Autor: ~jacek [178.235.57.*]
    Swiezak jestes widze. Na NC gra sie na chwile i czeka nizej, Prawie zawsze bedzie nizej. Popatrz na index, popatrz na caly adline, a nie konstrukt gramatyczny. To ostatnie 10 lat -
    -----------------
    http://stooq.com/q/?s=adline&c=10y&t=l&a=lg&b=0
    -----------------
    A co to znaczy? Ze wiekszosc spolek spada. Czyli dobor tychze na GPW jest zly lub male spolki bedace kolem zamachowym gosp. po prostu zmierzaja w kierunku upadlosci. W praktyce 90 % spolek bylo przewartosciowanych z rzad wielkosci, stad nei sztuka bylo przewidziec co sie stanie :)
    Szczesliwego Nowego Roku wszystkim, jeszcze kilka lat bessy przed nami, ale warto zawsze probować choćby zarabiać..
  • Re: gdzie dno? Autor: ~filozof [95.40.199.*]
    Co nie zmienia faktu że od miłości aż do "bulu" Bronka krew mnie zalewa.
    Ten kochający ślepego Wojciecha myśliwy był za podwyższaniem wieku emerytalnego a ciapy do "bulu" go pragną bo w końcu miłość to cierpienie.
[x]
DEMOLEN 50,00% 0,21 2015-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.