Załóżmy, że chcesz dokupić akcji - to jaki komentarz napiszesz? a) wszyscy kupujcie b) wszyscy sprzedawajcie bo zaraz będą akcje po 1 zł. Logiczne jest że jak ktoś tutaj na forum pisze to tylko po to żeby próbować zmanipulować troche towarzystwa na swoje własne potrzeby.
i o to chodzi. Komentarze na forum nie maja żadnego znaczenia dla trzeźwo myślących .Ci co nie kupili będą narzekać na spółke ci co kupili w dołku będą pisać same superlatywy a co zrobicie to radze trzeźwo myśleć i nie dać się manipulacjom
Jest to bardzo zła wiadomość dla akcjonariuszy,raz że pozbywają się cennych aktyw,dwa obniżają wartość i rentowność spółki. Pozdrawiam normalnych inwestorów MSP/K
a co ma byc pozytywnego spolk azachowuje sie jak idm czyli kurs wali w dól ,zarzad krzyczy o manipulacji bez winnych ,dług zawalisty ratowanie kursu inf o sprzedazy ale jaka to sprzedaz cena z nieba i nie gotówka i tyle lat zreszta nie wiadomo czy dojdzie do skutku itd na bananie jezeli ma byc cos pozytywnego to jest odwrotnie czyli rosnie i sprzedaja fakty a tutaj wiekszosc widzi negatyw i ubieranie naiwnych zreszta realnie nawet jak to nie kłam to dostana psie pieniadze w gotówce to z czego sie cieszyc a kurs sadze ze tutaj nawet spekuła nie pogra bojac sie ubran a jak bedzie to bedzie
Dnia 2014-12-27 o godz. 12:56 ~eugien napisał(a): > niestety źle to wróży bowiem forumowicze są przekonani że to pic na > wodę ..... > > też tak uważam dlatego puszczam rano PKC może choć przez chwile uda > się uciec po 2,25 bez dużej straty ....
Chciałem jutro dobrać, ale na szczęście kilku Samaratynanów otworzyło mi oczy na to bagno, puszczam jutro z rana cały pakiet PKC, mam takich firm już dość, pokażę im że nie dam się nabrać na takie lipne komunikaty.
zwykle na bananie to znaczy że wielu chce odkupić od frajerów zanim wzrośnie. Zaraz po tym jak zakupią walora, zacznie się fala komentarzy jaki to walor wspaniały jakie ma perspektywy wzrostu itd :)
Jeszcze nie widziałem takiego co by tak troskliwie dbał i martwił się o kasę innych. :)