A co tak wielu z was nagle zaczęło interesować się nasza torebka? Wcześniej zawsze poza 50tka a tu nagle taki wzrost popularności po info? Przecież jak wielu pisało jeszcze niedawno to bankrut, śmieć itp. Czyżby wielu z was zmieniło zdanie i zrozumiało ze ta spółka tak szybko jak z poziomu 15 zł spadała może na te poziomy wrócić? Mam dla was zła wiadomość - juz za późno aby akcje odkupić po 2,50. Przekonacie sie o tym w poniedziałek. Tylko lepiej usiądzie - takiego otwarcia jakie nastapi prawdopodobnie na oczy nie widzieliście.
Dziwny jesteś. Jak można kupić CZT ??? Kto Ci ją sprzeda.MŚ? Jak widzisz jeśli chcesz kupić Małpkę musisz wyłożyć 363 bańki. To więcej niż cały dług CZT. Pozostanie jeszcze Merlin.pl i troszkę nieruchomości - za jakieś...... 400mln! i jeszcze troszkę gotówki. Pieprzenie, że jakiś głupek kupuje Małpkę zamiast CZT, która można kupić taniej jest.....idiotyczne. Moim zdaniem pan MŚ ma dosyć giełdy i ściąga spółkę z GPW.Jedno jest pewne - po tej transakcji nie może zrobić wezwania poniżej 3,1 pln/akcję.
narazie nie kupuje narazie to ulica mysli ze kupuje warunków jest tyle ze mozna napisac ze kupuje za miliard i pozniej zrezygnowac juz tyle widziałem listów intencyjnych itd na bananie a pózniej gdzies znikały przewaznie jak spolki toneły a ja mysle ze to tylko próba ubrania ulicy przy palacym sie gruncie gdyby było to takie dobre dla spolki to znajac nasza giełde i dostep do informacji poufnych kurs byłby w niebie a dopiero pozniej info a tutaj kurs w dup--e a tu niby takie info nikt nie wie zabawne nie w tym kraju tutaj pierwsze kurs rosnie a pózniej jest info chyba ze to kaszana a nie umowa
Widzę, że kolega cały czas w spiskowych teoriach siedzi a nie w fundamentach i logice. Ja raczej analizuje fakty. Nie kupowałem CZT bo brakowało mi logicznego wytłumaczenia dlaczego jeśli jest tak tanio i Zarząd zapewnia, że z pasażami wszystko zg. z planem, pan MŚ nie kupuje CZT z rynku?! Teraz już wiem - miał okres zamknięty bo informacja była utajniona w KNF-ie! Teraz już jestem pewny- pan MŚ właśnie kupił 16% po 3,1 od swojego partnera biznesowego (funduszu, z którym współpracuje od lat) rozkładając na raty płatności za Małpkę. Z tego co można przeczytać w wywiadzie dla Głosu Wielkopolskiego, MŚ raczej nie lubi tracić i raczej mu to się nie zdarza.....