• Miejsce w rankingu: 16. wow! Autor: ~ja [178.37.26.*]
    A co tak wielu z was nagle zaczęło interesować się nasza torebka? Wcześniej zawsze poza 50tka a tu nagle taki wzrost popularności po info? Przecież jak wielu pisało jeszcze niedawno to bankrut, śmieć itp. Czyżby wielu z was zmieniło zdanie i zrozumiało ze ta spółka tak szybko jak z poziomu 15 zł spadała może na te poziomy wrócić? Mam dla was zła wiadomość - juz za późno aby akcje odkupić po 2,50. Przekonacie sie o tym w poniedziałek. Tylko lepiej usiądzie - takiego otwarcia jakie nastapi prawdopodobnie na oczy nie widzieliście.
  • Re: Miejsce w rankingu: 16. wow! Autor: ~oby [83.7.43.*]
    Oby tylko się tak przypadkiem na 1,9zł nie otworzyło!! Przecież wszyscy wiedzą że to wydmuszka! Jedyny plus to małe ff i spekuła może robić podbitki!!
  • Re: Miejsce w rankingu: 16. wow! Autor: ~zz [87.207.57.*]
    zabawne jakis idiota kupuje małpke za tyle kasy skoro za połowe moze kupic czerwona torebke ale naiwnych nie brakuje pograc mozna
  • Re: Miejsce w rankingu: 16. wow! Autor: ~Rynek [83.11.101.*]
    Dziwny jesteś. Jak można kupić CZT ??? Kto Ci ją sprzeda.MŚ? Jak widzisz jeśli chcesz kupić Małpkę musisz wyłożyć 363 bańki. To więcej niż cały dług CZT. Pozostanie jeszcze Merlin.pl i troszkę nieruchomości - za jakieś...... 400mln! i jeszcze troszkę gotówki. Pieprzenie, że jakiś głupek kupuje Małpkę zamiast CZT, która można kupić taniej jest.....idiotyczne. Moim zdaniem pan MŚ ma dosyć giełdy i ściąga spółkę z GPW.Jedno jest pewne - po tej transakcji nie może zrobić wezwania poniżej 3,1 pln/akcję.
  • Re: Miejsce w rankingu: 16. wow! Autor: ~zz [87.207.57.*]
    narazie nie kupuje narazie to ulica mysli ze kupuje warunków jest tyle ze mozna napisac ze kupuje za miliard i pozniej zrezygnowac juz tyle widziałem listów intencyjnych itd na bananie a pózniej gdzies znikały przewaznie jak spolki toneły a ja mysle ze to tylko próba ubrania ulicy przy palacym sie gruncie gdyby było to takie dobre dla spolki to znajac nasza giełde i dostep do informacji poufnych kurs byłby w niebie a dopiero pozniej info a tutaj kurs w dup--e a tu niby takie info nikt nie wie zabawne nie w tym kraju tutaj pierwsze kurs rosnie a pózniej jest info chyba ze to kaszana a nie umowa
  • 4 miejsce w rankingu popularności? Autor: ~ja [178.37.26.*]
    Oj będzie ładne otwarcie będzie. Juz usunąłem swoje zlecenia sprzedazy poniżej 5 zł. Na otwarciu Pkc x 500000?
  • Re: Miejsce w rankingu: 16. wow! Autor: ~Rynek [83.8.47.*]
    Widzę, że kolega cały czas w spiskowych teoriach siedzi a nie w fundamentach i logice. Ja raczej analizuje fakty. Nie kupowałem CZT bo brakowało mi logicznego wytłumaczenia dlaczego jeśli jest tak tanio i Zarząd zapewnia, że z pasażami wszystko zg. z planem, pan MŚ nie kupuje CZT z rynku?! Teraz już wiem - miał okres zamknięty bo informacja była utajniona w KNF-ie! Teraz już jestem pewny- pan MŚ właśnie kupił 16% po 3,1 od swojego partnera biznesowego (funduszu, z którym współpracuje od lat) rozkładając na raty płatności za Małpkę. Z tego co można przeczytać w wywiadzie dla Głosu Wielkopolskiego, MŚ raczej nie lubi tracić i raczej mu to się nie zdarza.....
[x]
CZTOREBKA -0,43% 0,47 2025-11-05 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.