Dopóki nie będzie większych obrotów, jak przy poprzedniej fali wznoszącej, dopóty nie da się zrealizować większych zysków. Chociaż wolę nie próbować stawiać więcej na S żeby nie oddać przed wzrostami ;)
rzadko tutaj zaglądam ale widzę, że powoli realizuje się wszystko:) cierpliwości..... niestety spółka jest mało propagowana, (to może być świadome działanie). Nie sądzę aby ktoś z zewnątrz wykładał miliony na kmiota.....:)
brakuje tu płynności ale tak było zawsze, przynajmniej odkąd ja jestem na klonie czyli od lata 2013 mnie zaciekawiło co innego: powtarzalność w trendzie klona, jest tu bardzo rozciągnięty ale konsekwentny i regularny trend wzrostowy
dołek: lipiec 2013: 0.22 pierwszy szczyt: grudzień 2013: 0.70 (wzrost 320%) pierwsza korekta: marzec 2014: 0.46 (spadek do 65% wartości) drugi szczyt: sierpień 2014: 1.28 (wzrost o 280%) druga korekta: grudzień 2014: 0.83 (spadek do 64% wartości) z tego wniosek że jeżeli nie będzie sytuacji nieprzewidzianych typu krach na giełdzie albo fatalny raport trzeci szczyt powinien nastąpić za 3-6 miesięcy na poziomie ok 300% czyli mniej więcej 2.5zł
niedługo się przekonamy jak będzie, wyniki za tydzień, możliwe jest jeszcze ewentualne info o przejściu na główny
1. płynność nie istnieje bo podaz nie istnieje zostalo gora 150 tys. akcji- jesli spekula sie zorientuje to pociagnie kurs powyzej 2,5 zl. 2. wyniki sie poprawiaja i beda sie systematycznie poprawiac 3. niebawem zgodnie z zapowiedzia emisja dla mery (zapewne aportowa albo pseudoaportowa) i po dokapitalizowaniu wejscie na gielde 4. jesli klon urosnie - to nastepna bedize mera - tam niedowartosciowanie jest kllkukrotne w stosunku do klona -a ona jest jej wlascicielem