CP cały czas dołuje kurs. Gdy kilka dni temu BIPROMET wyszedł powyżej 4 zł. zaraz dużymi zleceniami kurs zdusili, podobnie jak dzisiaj gdy popyt był na 3.66 zaraz ustawili zlecenia niżej i teraz sprzedają z ukrytego po 3,46 i szukają naiwnych ustawiając zlecenia kupna na 3,35.
Jak zwykle w takich sytuacjach korzystają znajomi królika, bo kupują tanie akcje. To że CP sprzedaje ze stratą to nie ma dla nich żadnego znaczenia bo oni operują nie swoimi pieniędzmi. Kilkaset tysięcy akcji zmieniło ostatnio właściciela i niedługo (po wynikach za 2014 r.) pochwali on się dużymi zyskami.
Czytając Wasze komentarze odnoszę wrażenie , że to wezwanie to jest tylko kwestia czasu . A jeśli wezwania nie będzie ? Może KGHM nie ma tego w planach ? Spółka jest tania pod warunkiem , że zacznie zarabiać a teraz to jest z tym różnie . Mam malutki pakiecik , ale sam już nie wiem co o tym myśleć . Oczywiście to co napisałem to tylko moje odczucia , więc proszę się nie sugerować tym wpisem . Pozdrawiam .
GMBH co sadzisz o cenie w wezwaniu. troche za niska jak na takie kontrakty podpisane z KGHM.... sam kontrakt 3 razy wiekszy niz kapitalizacja BIPROMETU