• opór Autor: ~vv [78.30.106.*]
    po piątkowej sesji i obrotach wszystko wskazywało na to że w poniedziałek będzied przebicie oporu na 27-28gr a tu lipa!! Musimy poczekać do nowego roku!!
  • Re: opór Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Niekoniecznie ;) zarysowanie knota pod tygodniową ładną świecę... poza tym opór przewidywałbym na 33gr... Inna sprawa, że styczeń powinien być wzrostowy z wysokością pierwszej miesięcznej świecy... no ale... ja tam cierpliwy, wór otwarty...
  • Re: opór Autor: ~vv [93.154.140.*]
    całkowicie się zgadzam że cierpliwość będzie tu ogromną nagrodą :) już czekam miesiąc i będę czekał bo nagroda dla nas cierpliwych będzie piękna :) lecz przydałoby się teraz jakies dobre info co pomogłoby wzrostom:)
  • Re: opór Autor: ~xxl [83.26.239.*]
    Jutro ruszamy to będzie dobry rok dla vedia to jest firma z fundamentalna zdołowana przez rynek
  • Re: opór Autor: ~Messerschmitt [89.206.48.*]
    dolar najwyżej od 2 lat ! w tej walucie mają płacone za towar...będzie dobrze !
  • Re: opór Autor: ~Xena [178.43.215.*]
    dolar najwyżej od 2 lat ! w tej walucie mają płacone za towar...będzie dobrze !_________
    Płonne nadzieje.

Można jeszcze dodać , iż dolar z jednej strony jest zielony.A zieleń to dobry kolor ,kolor nadziei.Po Nowym Roku się zdziwicie.Nowa emisja pp ( tradycyjnie po 10 grosiaków) dla wybranych , oczywiście!.
    1 PLN / szczerze wątpię.Nawet 50 gr. tu nie będzie
    No, ale .....Zobaczymy kto górą w przewidywaniach .
    Xena czy napaleni inwestorzy ?

Ciao.
  • Re: opór Autor: ~vv [93.154.237.*]
    ja tam swoje wiem!! I wiem że będą tu duże wzrosty - cierpliwości Przyjacielu :)
  • Re: opór Autor: ~op [85.14.115.*]
    Ale kiedy, ileż można siedzieć na peronie?
  • Re: opór Autor: ~mądry [217.99.24.*]
    wygląda,że poczekasz. a i tak nie wiadomo czy pociąg nadjecie.no , ale twoja sprawa.słuchaj dalej biznesmenów z forum.
    tutaj prawdziwy FF to pewnie z 90 %.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.