spokojnie to ruszy predzej czy pozniej,widac ze juz co niektorzy zauwazyli te smieszna cene,co nie znaczy ze jakis pseudo janek nie zwali tego jeszcze nizej ,przeciez to w tej chwili mniej kosztuje od bankruta GANTA .W tej cenie duzego ryzyka nie ma no chyba ze ktos kupi tego ponad 100k akcji to wtedy jeden grosz robi juz roznice ,a wycena rzeczywiscie jest smieszna C/WK 0,11
tylko ze na tym calym MIT jest 160mln akcji, a tu jest tylko 30 mln, po drugie to jest spekulacyjna spolka i sadze ze bedzie tutaj respit nawet jestem pewny ze tak bedzie
dziwisz sie? Jak to mozliwe ze prezesem spolki informatycznej zostaje pani z odziezowki? Nie ma w tym za grosz sensu.WYrzucilem po 40 gr z 1gr stratą i cieszy mnie to.Sa tu ludzie dluzej ktorzy lepiej orientuja sie co w trawie piszczy
http://www.krs-online.com.pl/pc-guard-s-a-krs-130562.html Członkowie reprezentacji: Nazwisko i imię Funkcja lub stanowisko Bielecki Tomasz Członek Rady Nadzorczej Kmiecik Michał Piotr Członek Rady Nadzorczej Pańczyk, Tomasz Piotr Członek Rady Nadzorczej Walczak Paweł Stanisław Członek Rady Nadzorczej Skiba Wojciech Michał Członek Rady Nadzorczej Frukacz Aneta Prezes Zarządu Bławat Mariusz Piotr Prezes Zarządu (nie aktualne http://www.pcguard.pl/docs/inwestorzy/raporty/2014/RB_2014_41.pdf)
Grześkowiak Dariusz Prokurent
MAPI, które nazwisko powinno być zaskoczeniem? Pozdr.
KRS online ma taką funkcjonalność, że możesz sobie obejrzeć i wydrukować dokument tj. aktualny na daną chwilę odpis z KRS-u w PDF-ie. Prezesem jest tylko jedna osoba i nie jest nim pani Aneta. Tylko wpis w KRS upoważnia do tytułowania siebie prezesem, a nie nieaktualna strona internetowa PCG.
MAPI, czegoś nie rozumiem w Twoim wpisie.... Nie odnosiłem się do strony pcg, jedynie link do komunikatu o odwołaniu jest od nich, a nie z innego ich dystrybutora. Wkleiłem zawartość z krsonline, a tam jest dwóch(?) prezesów. Z oficjalnych komunikatów wynika, że aktualnym jest p.Furkacz, która jeszcze 14. listopada podpisywała się pod raportem za Q3. Coś przeoczyłem? Ktoś coś zaskarżył? Jak dla mnie w krs, jak to w sądach (mam niestety z nimi do czynienia) jest bajzel... Pozdr.
ROZDZIELILI SPÓŁKE JUŻ DAWNO O TYM PISALI PCGUARD BĘDZIE ZAŻĄDZAJĄCY RÓŻNYMI SPÓŁKAMI ,A GRIFITI ERP PĘ DZIE SIĘ ZAJMOWAŁO TYLKO SWOJĄ ROBOTĄ ,TO ZNACZY WDROŻENIA SWOJEGO SYSTEMU ,I DLATEGO PAN BŁAWAT JEST PREZESEM GRIFFITI ERP
po co bzdety piszesz ,spolka idze na 2 fixy i to jest powod spadkow ,zobacz sobie co parowa robi co chwile na swoich spolkach i to jest powod do upadlosci ?smieszny jestes