• 30gr Autor: ~Rozczarowany [89.78.118.*]
    czy dziś będzie obrona tego poziomu
    oto jest pytanie
  • Re: 30gr Autor: ~jan [77.254.107.*]
    czemu chlopie nie wywaliles do tej pory ,tyle sie tu pisalo na ten temat ?

• Re: 30gr Autor: ~Rozczarowany [89.78.118.*]
    wywaliłem po 1,40
    i to była bardzo dobra decyzja

chciałbym żeby spadło na 20gr;
    tyle się tu należy i już
    czekam i czekam i myślę, że sie doczekam

• Re: 30gr Autor: ~jan [77.254.107.*]
    to nie rozumiem co sie tak gorączkujesz ? to nie piekarnia :)
  • Re: 30gr Autor: ~megi [89.229.220.*]
    spokojnie zbieram po 29 gr i czekam na rozwój sytuacji, to jak ruszy do góry to nikt tego nie zatrzyma
  • Re: 30gr Autor: ~patryk00 [185.24.27.*]
    spokojnie to ruszy predzej czy pozniej,widac ze juz co niektorzy zauwazyli te smieszna cene,co nie znaczy ze jakis pseudo janek nie zwali tego jeszcze nizej ,przeciez to w tej chwili mniej kosztuje od bankruta GANTA .W tej cenie duzego ryzyka nie ma no chyba ze ktos kupi tego ponad 100k akcji to wtedy jeden grosz robi juz roznice ,a wycena rzeczywiscie jest smieszna C/WK 0,11
  • Re: 30gr Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Na MIT też pisali że śmieszna cena i nie spadnie poniżej 40 gr. Na 2 fixingach na małych obrotach poleciało na 12 gr. Tu może być podobnie.
  • Re: 30gr Autor: ~patryk00 [185.24.27.*]
    tylko ze na tym calym MIT jest 160mln akcji, a tu jest tylko 30 mln, po drugie to jest spekulacyjna spolka i sadze ze bedzie tutaj respit nawet jestem pewny ze tak bedzie
  • Re: 30gr Autor: ~new [178.36.42.*]
    dziwisz sie? Jak to mozliwe ze prezesem spolki informatycznej zostaje pani z odziezowki?
    Nie ma w tym za grosz sensu.WYrzucilem po 40 gr z 1gr stratą i cieszy mnie to.Sa tu ludzie dluzej ktorzy lepiej orientuja sie co w trawie piszczy
  • Re: 30gr Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Nowy proponuję sprawdzić w KRS-ie kto jest teraz prezesem PCG, możesz być zdziwiony, już mówiono o tym na forum.
  • Re: 30gr Autor: ~mc02 [80.50.55.*]
    http://www.krs-online.com.pl/pc-guard-s-a-krs-130562.html
    Członkowie reprezentacji:
    Nazwisko i imię Funkcja lub stanowisko
    Bielecki Tomasz Członek Rady Nadzorczej
    Kmiecik Michał Piotr Członek Rady Nadzorczej
    Pańczyk, Tomasz Piotr Członek Rady Nadzorczej
    Walczak Paweł Stanisław Członek Rady Nadzorczej
    Skiba Wojciech Michał Członek Rady Nadzorczej
    Frukacz Aneta Prezes Zarządu
    Bławat Mariusz Piotr Prezes Zarządu (nie aktualne http://www.pcguard.pl/docs/inwestorzy/raporty/2014/RB_2014_41.pdf)

Grześkowiak Dariusz Prokurent

MAPI, które nazwisko powinno być zaskoczeniem?
    Pozdr.
  • Re: 30gr Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    KRS online ma taką funkcjonalność, że możesz sobie obejrzeć i wydrukować dokument tj. aktualny na daną chwilę odpis z KRS-u w PDF-ie. Prezesem jest tylko jedna osoba i nie jest nim pani Aneta. Tylko wpis w KRS upoważnia do tytułowania siebie prezesem, a nie nieaktualna strona internetowa PCG.
  • Re: 30gr Autor: ~mc02 [89.74.74.*]
    MAPI, czegoś nie rozumiem w Twoim wpisie....
    Nie odnosiłem się do strony pcg, jedynie link do komunikatu o odwołaniu jest od nich, a nie z innego ich dystrybutora.
    Wkleiłem zawartość z krsonline, a tam jest dwóch(?) prezesów.
    Z oficjalnych komunikatów wynika, że aktualnym jest p.Furkacz, która jeszcze 14. listopada podpisywała się pod raportem za Q3.
    Coś przeoczyłem? Ktoś coś zaskarżył?
    Jak dla mnie w krs, jak to w sądach (mam niestety z nimi do czynienia) jest bajzel...
    Pozdr.
    MAPI wyjaśnij dlaczego mają 2 prezesów, bo to jest bardzo ciekawe

według mnie oficjalne komunikaty PC to se można wsadzić w... obowiązuje to co jest w KRS a nie na stronie PC
    dzięki
  • Re: 30gr Autor: ~KOS [91.230.43.*]
    ROZDZIELILI SPÓŁKE JUŻ DAWNO O TYM PISALI PCGUARD BĘDZIE ZAŻĄDZAJĄCY RÓŻNYMI SPÓŁKAMI ,A GRIFITI ERP PĘ DZIE SIĘ ZAJMOWAŁO TYLKO SWOJĄ ROBOTĄ ,TO ZNACZY WDROŻENIA SWOJEGO SYSTEMU ,I DLATEGO PAN BŁAWAT JEST PREZESEM GRIFFITI ERP
    czyli będzie super i znów będzie 2,50 za 1 akcje???
  • Re: 30gr Autor: ~rezy [77.254.128.*]
    przecież resplit to tutaj już raz był. Pachnie ogłoszeniem upadłości
  • Re: 30gr Autor: ~ssman [185.24.27.*]
    po co bzdety piszesz ,spolka idze na 2 fixy i to jest powod spadkow ,zobacz sobie co parowa robi co chwile na swoich spolkach i to jest powod do upadlosci ?smieszny jestes
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.