• Przemyślenia Autor: ~Klemens [83.21.134.*]
    Stara prawda mówi, że większość na giełdzie nigdy nie ma racji.Większość myśli, że z tych akcji już nic nie będzie, ale proszę zauważyć, że ktoś ten papier na tych spadkowych sesjach kupuje, ciekawe po co?
  • Re: Przemyślenia Autor: ~aaa_kotki_dwa [83.24.22.*]
    Kupują ci co sterują kursem , za kilka sesji można spodziewać się ostrej podbitki. Zawsze na spółkach z problemami tak się gra. . Wycena fundamentalna ,przy tej wycenie rynkowej jest już bezpieczna. Myślę że gdyby przeszacować aktywa uczciwie ,to c/wk jest teraz w granicach 0,9 - 1,0 ... taka jest prawda. Będzie dużo wyżej z czasem . Mają okazję zrobić stratę i odkupić taniej . Mają spółkę na giełdzie to muszą to wykorzystać na maksa. Na bankrutach ZAWSZE zwiększa się FF . Tutaj komunikatów żadnych nie było . Chyba że ja nie wiem ?
  • Re: Przemyślenia Autor: ~aaa_kotki_dwa [83.28.59.*]
    Można brać , będzie odbicie z 10%
  • Re: Przemyślenia Autor: ~wonder23 [83.6.50.*]
    scenariusz bankruta to FF ,rzędu 90% . Tutaj raczej ktoś ustalił skup na poziomie 2,30 , gamonie oddają , ktoś skupuje . Pamiętajcie ,że obroty na TOREBCE zawsze były mega marne. Tylko jednego dnia w całej historii , ktoś kupił akcji za 2700000zł , po 2,50 .
    Myślę ,że 2,5zł to taki wykładnik spekulanta. Myślę ,że wrócimy do poziomu 2,50 już niedługo. ale co dalej ...... nie mam pojęcia
  • Re: Przemyślenia Autor: ~lol [109.243.90.*]
    Szaleńcy, którzy nie czytali wyników finansowych?
[x]
CZTOREBKA -0,43% 0,47 2025-11-05 15:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.