Wkrótce wariat lub inny amator bujania na podcinanej gałęzi zwanej Depend, odkupi po 15 groli od ciebie te same akcje, które wystawił dzisiaj w zleceniu i trafiły na twój rachunek. I tak dookoła.
Dnia 2014-12-19 o godz. 22:10 ~Penfolino napisał(a): > Przepraszam ale akurat twoja wpowiedź nie bardzo mnie interesuje bo w tym > momencie odgrywasz w tym miejscu role nadwornego blazzzzznaa...
sorry, rozumiem zasadność twojej wypowiedzi: nie doczytałem, że linia kredytowa została otwarta i kasa jest na rachunku emitenta :)))
Spokojnie Tutaj w poniedziałek będzie odbicie Może mała konsternacja Trzymać teraz uśrednij abyś miał z 30 gr średnią Tutaj może jeszcze urosnąć bardzo wysoko
Ja proponuje usrednic poki czas. Zagrywka na 26 groszy na fixie, brzydko pachniala, zeby nie powiedziec, ze byla bardzo ordynarna i celowa ...albo rzeczywiscie komus komp sie zawiesil.
Mnie się wydaje, że to info 22 grudnia spowoduje, że polecimy bardzo wysoko To moje zdanie Tak więc te 40 groszy to nic w porównaniu z przyszłymi poziomami Przeczytamy info i ocenimy czy warto kupować więcej
Uśrednić nie ma z czego do 0,34 stoi zaledwie 60 tys dzisiejsza zagrywka to jakaś totalna pomyłka leszcza albo celowe zjechanie dobrego gracza zaledwie garstka akcji na niskie poziomy
Info niekoniecznie bedzie 22 grudnia. Moze byc po swietach albo po Nowym Roku. Na pewno sie ukaze. Troszke sie jednak zmienilo na spolce i sytuacja sie wyklarowala. Jestem przekonany,ze jestemy blisko finalu.
Wreszcie udalo mi sie zlapac szczyt i wyjsc z tej popieprzonej spolki. Wczesniej czesc akcji za nisko oddalam czego zaluje. Teraz juz tylko bede grac czysto spekulacyjnie, koleczka i nic wiecej, zadnych sentymentow i wiary w kolejne finalne komunikaty.
a te krawce to oni jeszcze nie siedzą???? to dziwne bo za te machlojki to już powinni siedzieć które na innych spółkach zrobili.........cwaniaki bez kary. Oni gorsi są jak ambery goldeny. Że im nikt nie zablokował tych akcji do tej pory na poczet roszczeń akcjonariuszy innych spółek na których okradli ludzi.
Widzieliście, że wzrost był na większych obrotach a spadek wczorajszy na mniejszych obrotach? O czym to świadczy? Odpowiedźcie sobie sami. Ja akcje trzymam.
blokują jak nabazgram prawde. 0.17 było dno a 0.26/0.27 sufit ( klasyka od bandy do bandy) poniedziałek ,wtorek,środa jak pisze kuczyński"PROPORCZYK"(0.24/0.26 DT) jak kto woli chorągiewka KLASYCZNA do strzępnięcia leszcza i WYBICIE ale została luka niedomknięta w czwartek na 0.31 to w piątek domkneli . CLOSE dlatego żeby była niska baza na poniedziałek.KOREKTA powinna być w czwartek RSI,STS,MFI były wysoko i papier wykupiony . Czy kase dostaną HGW ale w USA,JAPAN,NIEMCY,SZWAJCARIA są już UJEMNE stopy procentowe a POLSKA to BEZPIECZNY kraj do INWESTOWANIA i niczym nie RYZYKUJĄ bo w razie "W" zostaną im nieruchomości . Ciekawe jak dostaną 50 mln USD co zrobi rynek.
Fachowa ocena sytuacji i styl pisania przypomina mi jedna osobę, ale myśle ze reklama w tym momencie nie bedzie wskazana. Rzeczywiście po tym co pan napisał panie kolego i patrząc na wykres ta formacja o której pan pisze moze byc strzałem w dychę
Z jednym sie z legionista nie zgadzam, myśle ze w poniedziałek przyjdzie refleksja i podciągną papier 30-31 gr. Zagrywka na koniec sesji sztuczna była. Generalnie na dno nie wróci. Spodziewam sie dynamiki zdarzeń i przyspieszenia. Przy 50 mln kredytu min 2 zeta na dzień dobry i autostrada do nawet 4-5. To jednak spekulacje ale tu bedzie turbojazda.
jeszcze jedno że tak długo . są spółki na głównym co mają swoje przedstawicielstwa w USA (koszta) starają się o 1-5 mln USD już kilka lat . spółka czysta właściciel swoje plany,czy biznes wprowadza lub komuś odsprzedaje i spoko.PROSZE ZOBACZYĆ mlp group chce podwoić powierzchnie, ostatnia BBiD sprzedał za 226 mln EUR i kasa idzie na nowe , ALIANZ,PZU itd fundusze tfi i zamknięte w NIERUCHOMOŚCI. Napewno nikt nie będzie inwestował na wschodzie ,zachodzie i południu EUROPY.
Żeby kurs ruszył na stałe do góry, akcje muszą zmienić właścicieli ze spekulantów na stabilnych inwestorów. Free float to trochę ponad 6 min sztuk. Teraz potrzebnych jest kilka sesji ze zwiększonym wolumenem, żeby tak się stało. Sesji z dużymi, acz stopniowo zanikającymi wahaniami kursu. Nie wiadomo też, czy w razie pozytywnego rozwoju wypadków Platinum będzie sprzedawać. Jeżeli tak, to kiedy i czy w rynek, czy dogada się z kimś i zrobią transakcję pakietową poza rynkiem. Piątkowa zagrywka na fixingu świadczy o tym, że nie ma jeszcze kolejki po akcje.