bedzie ser z tego mleka czy szukać czegos innego ? cierpliwość mi sie kończy.żadnych ruchów.może ktoś mądrzejszy ode mnie podpowie,bo troche tygodni tu siedze i tylko w miare możliwości redukuje.ani straty ani zysku. ehhhhhh
Niestety mały FF powoduje taką sytuację. Poza tym nie jesteś jedynym wielu niecierpliwych co skupujący wykorzystuje. Kurs dawno powinien być powyżej 40gr, tylko po co windować cenę skoro można kupić taniej od takich co starają się wyjść z inwestycji. W odpowiednim czasie kurs pójdzie do góry.
Wycena spółki jest śmieszna pomimo trudnej sytuacji na rynku mleka. Sądzę, że sytuacja się poprawi z 1K2015, niskie ceny skupu mleka przełożą się na wyższą rentowność sprzedaży. Wyniki poprawić powinna też zawarta umowa do sieci handlowej.
~DannySon.Jeśli mozesz,to proszę Ciebie o odpowiedź.Jak długo w tym siedzisz ? I drugie.Zauważyłem,że jakiś czas temu pod koniec sesji ( przy jakimś tam kursie) koszone było poniżej, tzn w ciągu dnia wisiało np. 25,24 czy 28 gr. a na/w końcówce schodziło po 18 ,19 czy 22 gr ( tak mniej więcej). po czy m wracało w górny kurs.Zrobiłem coś takiego: Dałem 411 papiera na kupno po 20 gr. a resztę ukryłem i od tego tego czasu nawet nie schodzi na te poziomy. Ktoś owszem wziął niedawno po 20 gr,ale tylko to co jawne,a moje ukryte nie tknięte.O co może chodzić ? Czy ktoś , kto ma pełne notowania ma wgląd w ukryte zlecenia ? Ja mam tylko podstawę,czyli jedna oferta. ps.mnie IP CO CHWILE sie zmienia.
Ten DannySoon to chyba prezes bądź główna księgowa tej spółki bo co jakiś czas tak zachwala tę spółkę, jaka to ona dobra, niedoceniona, jakie to wzrosty będą. Wstawia powiadomienie o podpisanym kontrakcie, chyba chce aby wzrosły akcje aby móc dobrze sprzedać jakiemuś inwestorowi.
Nie jestem ze spółki, A jako akcjonariusz jestem zainteresowany wzrostem kursu. Zauważ że kurs spółki spada od roku i zaliczył dołek. Mały ff powoduje że ciężko go podnieść wyżej bo lekki wzrost powoduje wysyp zleceń zniecierpliwionych.
W spółce siedzę od miecha, kiedy zaczęły się większe obroty. Początkowo liczyłem na szybki zarobek, potem musiałem zweryfikować plany. Co do mechanizmu zleceń ukrytych to z tego co się orientuję z własnego doświadczenia tylko twoja pierwsza partia ma pierwszeństwo. Jeśli ktoś postawi na K lub S w podobnej cenie do twojego zlecenia to jego będzie realizowane zaraz po twojej pierwszej partii zanim aktywuje się kolejny pakiet. Co wydaje się być raczej logiczne. Jeśli chodzi o zachowanie kursu podczas sesji to może być kilka wyjaśnień: z 18gr na 27gr sesja z dnia podania info o zawartej umowie, czyli zbicie ceny i skup po taniosci, w innych przypadkach albo działalność animatora który ma za zadanie trzymać kurs na jakimś poziomie lub ktoś steruje kursem żeby zebrać jak najwięcej nie powodując rozgłosu. I stawiam na to ostatnie. Ja trzymam swoje akcje przynajmniej do końca 1KW no chyba ze będzie wcześniejsze wybicie.