W ostatnim miesiącu sporo popuścili, śmiej się, trzeba było zbierać po 1 jak była cisza i wizje bankructwa. Jeszcze jest sporo czasu więc można dozbierać.
Blokowali bo widząc znikające 2 chcieli w kilka dni zarobić a jak się uspokoiło to oddają. W tym roku nie będzie wzrostów.
Dnia 2014-12-19 o godz. 10:13 ~dawać napisał(a): > W tym roku nie będzie wzrostów.
k.... mać a ja tak chciałem jeszcze w tym roku po 3 wszystko spuścić !!!! tak ładnie skubali po 3 gr jeszcze jakieś 1 - 1,5 mln i bym pozbył się 'walora' ..... może jeszcze przez te kilka sesji w tym roku popyt sie zmobilizuje ?
Ale jeczycie, poustawialiscie zlecenia na 1 i 2 grosze i wrozycie z fusow upadlosc spolki. Teraz to kazdy chce miec ten papier z 1 grosz wiec bedzie masa wpisow o upadlosci i tragedii. To juz historia panowie, tutaj kierunek jest jeden. Trzeba bylo trzezwo myslec 3 miesiace temu jak nikt nie chcial brac za 1gr.
Jak towarzystwo jęczało szczególnie ten 94.246.137.* co małpuje tutaj nicki ja sobie podbierałem w spokoju. Coś się jeszcze dosypie, czekamy na zmęczonych czasem.