Wiesz co jest najbardziej nudzące... Twoje komentarze.. cały czas to samo. Nic nie wnoszą, brak jakiejkolwiek konstruktywnej krytyki. Takie poprostu trucie d.... I po co? Jak dla zabawy to są ciekawsze rozrywki, a jezeli to jest dla cibie szczyt mozliwosci --- to jest to napawde smutne. Musisz miec badzo nudne zycie...
przecież to mega leszcz jest a powtarzam po raz kolejny będzie to największy głupek forum bankiera w 2015 roku:) Mega pośmiewisko będzie z procenta który miał czelnośc kiedyś się sam nazwa guru, to będzie beka niesamowita:)
nie truchlałaem ale teraz wiem co wiem i jakbym wyskoczył bym truchlał że odjedzie a nie truchleje bo mam furę kwita po taniości i mógłbym z potężnym zyskiem wyskoczyć a nie ruszam nawet sztuki żeby sprzedać, jestem mega spokojny także tak jak ci pisze będziesz za jakis czas pośmiewiskiem i zapamiętaj te słowa:) i czekaj na swoje 15 groszy wuciągnięte z kapelusza tak jak kiedyś pisałeś o mitycznych 72 grolach też wyvciągniętych z kapelusza:) taki czarodziej jesteś:)