Na jakikolwiek start pewnie zaczekamy do przyszłego miesiąca, teraz ustabilizowało się w końcu wiec możemy powoli być spokojnie, że do spadków nie dojdzie na razie
Teraz mamy skoki 90-95gr i coraz częściej świeci się na zielono. Może powodem wielkim do radości to nie jest ale zaczyna się poprawiać nam CCS pod koniec roku
Możesz nawet wystrzelić petardę w górę, wiemy jaka jest obecna sytuacja i teraz możemy mówić, że jest ok w porównaniu do poprzednim tygodni więc nie rozumiem twojego sarkazmu ;]
A czy ja twierdze coś innego kolego ? Bo nie zauważyłem :) Stwierdzenie, że jest lepiej niż w poprzednich tygodniach chyba jest jak najbardziej na miejscu i nie oznacza to że moje zdanie jest inne :)
Zdrojek sęk w tym że Ty cały czas piszesz to samo.Abyś mnie zrozumiał przeczytaj to 3x. W tym tygodniu piszesz że jest lepiej niż w poprzednich.Tydzień temu pisałeś to samo.Dwa tygodnie temu pisałeś to samo .Trzy tygodnie temu pisałeś to samo itd. Tak logicznie myśląc to kiedyś musiało być gorzej ALE NIE U ZDROJKA / paranoja /
Paranoja są twoją zmylnymi analizowaniami moich postów. Jeżeli u spółki dzieje się lepiej co widać po ilościach skupowanych pakietów, polepszającym się kursie (o gorsze ale polepsza się) to chyba na miejscu są moje stwierdzenia, że obecnie jest lepiej niż w poprzednim tygodniu prawda ? Jeśli sprawdzasz codziennie stan spółki to dojdziesz do tych samych wniosków co ja i nie mów, że to paranoja :)
Inna dywidenda przy 10 mln zysku a inna przy 2,5 /zakładam ze takie będą/. Nie wiem dlaczego Altus wyszedł ale chyba jakis powód mieli. Przecież tam idioci nie pracują.
Dywidenta na pewno nie będzie taka jak w uprzednim roku jednak co do tego, że będzie to można być pewnym. Pozostaje kwestia jej wysokości ale to zarząd powiadomi w swoim czasie
Jakbyśmy znali powody Altusa to na pewno ładna dyskusja mogłaby wyjść na ten temat. Z tego co się orientuję, to nie jest ich pierwszy raz gdzie postąpili ze spółkami, których akcje mieli jak z CCS więc mogło to być równie dobrze specjalne zagranie.
Dlaczego dalej patrzycie na tego altusa ? Swoje zrobili, wpakowali ccs do słabej dla nich formy a akcji z tego co się orientuję już nie mają. Zamiast patrzeć czemu to zrobili to lepiej działać tak jak Gucio powiedział. Powodów altusa i tak nie poznamy więc lepiej zakończyć ten temat, chyba że chcecie prowadzić filozoficzne rozważania nad tym
Ale pogłowić się nad tym nam przyda. Wywalenie akcji teraz gdy idzie w górę nie opłaciło im się na pewno ale wtedy tak. Nie wiem jak wy ale dla mnie wygląda to na zagranie konkurencji, czyje jeszcze akcje oni posiadają ? Może dojdziemy powoli do tego co lub kto za tym tak na prawdę stał !
Nie wiem kto za tym stał i szczerze teraz mało to mnie interesuje. Jako akcjonariusza ważniejsze jest dla mnie to co teraz dzieje się z CCS a dzieje się sporo dobrego. Skoro ostatnie straty nadrabiają to lepiej porzucić Altusa w niepamięć i go wymazać :)