• Płyną miliardy z UE Autor: ~omega [62.141.213.*]
    http://biznes.onet.pl/wiadomosci/ue/ke-przyjela-polski-program-operacyjny-infrastruktura-i-srodowisko/lz44n

kto to weźmie?
    choć bardziej mnie interesuje kto pomoże wziąć!
    2016-2017 to będą żniwa dla ARI, z tym że coś mi podpowiada że kurs nie będzie wtedy na groszówkach ale to nie mój problem...

a jakby w międzyczasie ta platforma inwestycyjna start-upowa, która rusza wkrótce, wypaliła i okazała się sukcesem no to mamy himalaje
    osobiście na tę platformę czekam od debiutu, mam nadzieję że jest przemyślana i dopracowana, a przede wszystkim mam nadzieję że będę mógł przez nią współuczestniczyć w finansowaniu niektórych start-upów, które będą rokowały
    to jest coś co mnie od zawsze wkurzało, że do pre-ipo mają dostęp tylko znajomi królika, tu się to może zmienić, choć zaznaczam że nie wiem dokładnie jak ta platforma będzie działała, być może się zawiodę
  • Re: Płyną miliardy z UE Autor: ~jolka [213.108.115.*]
    ten ktory narzekal ze spolka do bani i wogle ze ma isc ponizej 17 groszy

ja to przynajmniej zawsze pisalamo 17-tce, pewnie zaliczymyja w 1 kwartale 2015, a potem byc moze dyskontujac przyszlosc pomalu do gory, ale zanimto nastapi najpierw wyniki 4 kwartal, pozniej podsumowanie roku ite za 1szy kwartal 2015 tez nie beda dobre

dopiero wtedy, a wiec zapewne jakis maj moze czerwiec

a do tego czasu to tylko naganianie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.213.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • brawo Autor: ~nikt [46.186.42.*]
    +1
  • Re: Płyną miliardy z UE Autor: ~Michał [83.23.195.*]
    no no.. jakieś prywatne forum ktoś chce mieć na tej spółce a pisać o swoim zdaniu można tylko jak pozwoli..he he..bo inaczej to są tylko bzdury..sama baba jaga pisze o jakimś kosmosie i grubym w krzakach a innym zarzuca dychacza i spekułe która to ją wyprostowała i przeżyć tego nie może..i jeszcze o prywatnym wejściu w dofinansowania ..a kogo to obchodzi ??.. stawiaj na 25 te 300 kilo na K jak obiecałaś a jak z tworek uciekłaś to tam wracaj..
[x]
ARI 11,63% 0,48 2025-10-23 14:03:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.