kto to weźmie? choć bardziej mnie interesuje kto pomoże wziąć! 2016-2017 to będą żniwa dla ARI, z tym że coś mi podpowiada że kurs nie będzie wtedy na groszówkach ale to nie mój problem...
a jakby w międzyczasie ta platforma inwestycyjna start-upowa, która rusza wkrótce, wypaliła i okazała się sukcesem no to mamy himalaje osobiście na tę platformę czekam od debiutu, mam nadzieję że jest przemyślana i dopracowana, a przede wszystkim mam nadzieję że będę mógł przez nią współuczestniczyć w finansowaniu niektórych start-upów, które będą rokowały to jest coś co mnie od zawsze wkurzało, że do pre-ipo mają dostęp tylko znajomi królika, tu się to może zmienić, choć zaznaczam że nie wiem dokładnie jak ta platforma będzie działała, być może się zawiodę
ten ktory narzekal ze spolka do bani i wogle ze ma isc ponizej 17 groszy
ja to przynajmniej zawsze pisalamo 17-tce, pewnie zaliczymyja w 1 kwartale 2015, a potem byc moze dyskontujac przyszlosc pomalu do gory, ale zanimto nastapi najpierw wyniki 4 kwartal, pozniej podsumowanie roku ite za 1szy kwartal 2015 tez nie beda dobre
dopiero wtedy, a wiec zapewne jakis maj moze czerwiec
no no.. jakieś prywatne forum ktoś chce mieć na tej spółce a pisać o swoim zdaniu można tylko jak pozwoli..he he..bo inaczej to są tylko bzdury..sama baba jaga pisze o jakimś kosmosie i grubym w krzakach a innym zarzuca dychacza i spekułe która to ją wyprostowała i przeżyć tego nie może..i jeszcze o prywatnym wejściu w dofinansowania ..a kogo to obchodzi ??.. stawiaj na 25 te 300 kilo na K jak obiecałaś a jak z tworek uciekłaś to tam wracaj..