Okulista wiem, że od tygodni naganiasz na spadki ale musisz przyznać, że gdyby nie sypanie astorii i equi mielibysmy juz dawno 13 zl po takich infach jak podali... popyt byl duzy a akcji na sprzedaz bardzo malo.. nie zaprzeczysz temu
Zgadzam się z Tobą Mike, tak by było. Tylko cały czas powtarzam: tutaj partie rozgrywa WDM i ulica tak będzie tańczyć jak oni zagrają. Radzę być ostrożnym, bo święta mogą być bez choinki :))
hehe naganiaj na spadki naganiaj :) też chce rano tanio kupić... może za 3 zl sie uda
Tylko musisz się postarać bo info, ze ktos sprzedal akcje nie jest infem pod wywalanie... tylko Ci co są "w temacie" wiedzą co to oznacza.
Moim zdaniem equi juz nie sypie bo tak by wysypal wszystko a potem podal info. Chociaz ja bym chcial zeby sypal bo bym dobral :D Kolega lekarz jak poczytal o spolce to kupil duzo ponad 5 zl i mowi, ze jest spokojny bo w 2015 to bedzie zyla zlota
ja mam nadzieje, że kupie po 3, moze nawet po 2,90 ?
Tak, że moi drodzy:
Sprzedawć tego "śmiecia", zjazd na 2 zł, ewakuacja, przeciez to bankrut.... :D tak jakoś się to robi na tym forum nie ?
Poczekajmy do jutra Nie napisałem, ze to śmieć, ale widziałem jak podali super info pare dni temu i ludzie wiszą na haku Dziesiątki tysięcy akcji ludzie chca sie pozbyc pewnie Ja czekam na 2zł
Czesiu - WDM, ACL, Equimaxx to jedna "stajnia", prócz tego ACL wysypał się jakieś 2 miesiące temu na podbitce po informacji o odwrotnym przejęciu (sypał po jakieś 5 zł). A prócz tego dostanie wnet jakieś 450 kilo świeżutkich akcyjek za free. Pozdro ;)
Ale zanim je opylą to kurs podpompują do 10 zeta albo i wyżej. Z tych poziomów bezpiecznie puszczą w rynek . Także lepiej już teraz załapać się na pompowanie.
ŻEBY WAS POGODZIĆ - TRZEBA TYLKO SIĘ WSTRZELIĆ...PYTANIE OD KIEDY ZACZNĄ IŚĆ W GÓRĘ, JAK MNIE PAMIĘĆ NIE MYLI TO EMMWH PO SCALENIU NAJNIŻEJ BYŁO PO 1,88PLN!!!
Czyli odbicie dopiero od 1,88zł? Tez mi sie tak wydaje Jutro żadnej jazdy do gory nie będzie Tutaj za dużo wisi na haku Ja odkupię powyżej 3 zł i sam zostanę z papierem a wy zarobicie o nie nie nie
Jak tak was czytam to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... Jak kur..cze mozna porownywac kurs Emmersona do Advanced Ocular Science. Przeciez to zupelnie inna spolka, ktora z emmwh nie ma juz nic wspolnego poza (jeszcze) nazwa na gieldzie.
Co do waszych rozwazan to moim zdaniem inwestor chcial aby FF byl wiekszy i zeby Equimaxx nie mial takiego udzialu. Tak samo Astoria. Ja jak mialbym byl glownym inwesotrem z duzym udzialem w glosach to tez bym wolal zeby reszta byla w ulicy a nie u jakiegos podmiotu, ktory moglby miec wiekszosc...
Moim zdaniem za duzo sie tutaj doszukujecie. Jak pojawi sie popyt to poleci w gore. Wystarczy ze wejdzie na gorne widly sie ludzie zlecą z innych spolek
Jaka jedna stajnia? wdm i Astoria tak zgodzę się. Astoria od dluszego czasu ,zgrywa spekulacyjnie na pswcapital. Sprzedała na Gorce akupowala w dolku po dwa z hakiem.wiec teraz nie jest wykluczony podobny scenariusz.a wygląda mi to na uklepywanie dna. Jakie 450 kilo ,było 600 kilo po 10zeta.
Czemu equimax nie walił razem z Astoria na gorce po 5,6 zeta. Tylko wywala na dnie po trzy z chakiem , ekuimax chyba wychodzi z inwestycji.wchodzi gdzie indziej.
Oj czesiulek, czesiulek widzę mało wiesz o tej spółce. ACL dostanie 450 kilo, gdyż ma 3/4 udziałów w Milestone Opthalmic sp. z o.o., reszte ma Milestone. Equimaxx nie mógł wywalać wcześniej razem z ACL, gdyż wtedy nie miał akcji (były w posiadaniu Emmersona). Dostał je później za wierzytelności w przeliczeniu na akcję niby jakieś 4,20 zł. Pozdro ;)
I znowu te teorie o 2zł i gdzie one są ? Jest to stanowczo zbyt odległa granica, której do osiągnięcia jest nie możliwa. Lepiej skupić się na sytuacjach z komunikatów zamiast na kursie, przynajmniej na tą chwilę
No cóż wg. moich wyliczeń ff to około 95%, chyba, że są poukrywane pakiety po 19.999, wtedy nie muszą się ujawniać. Już niedługo powinna być rejestracja podwyższenia kapitału o 600 tyś. akcji, co da ff na poziomie 40%. Wydaje mi się, że przed świętami informacja o zawarciu umowy z inwestorem z USA raczej się nie pojawi. Liczę na 3 ostatnie sesje w tym roku po świętach. A wtedy może być bardzo ciekawie (bez sypaczy i hamulcowych).
No cóż moi drodzy, pisałem kilka dni temu, że wyjście dużego nie jest wcale takie korzystne dla kursu; ulica posiadająca 95 procent kwitu w rękach "sama się wykrwawi", co widać od kilku sesji. Rosnące rozczarowanie będzie powiększać podaż. A ewentualne info (przypominam, że było wstępne porozumienie), pojawi się dopiero w 2015 r., tak więc ostatnie 5 sesji tego roku może dla ludzi o słabych nerwach być bardzo trudne. Pozostaje "podziękować" chlopakom w gumofilcach za wesołe i dostatnie święta :)) Pozdrowienia dla marzycieli oraz mojego ulubieńca ....