Czy ta spółka ma jakiegoś udziałowca, któremu zależałoby na dobrym wizerunku i odpowiednim notowaniu na GPW... Zwłaszcza, iż obligacje spłacają, wynik dobry jak rok temu, tylko, tylko , że rok temu papier kosztował 1,90...
Panowie, tu jedną akcją zaraz mogą zrobić 40 groszy, więc zanim zaczniecie ogłaszać "podnoszenie z kolan i jak tu zielono" to poczekajmy na wyższy obrót i parę dni stabilnych wzrostów. :)
Nie przejmuj się ja brałem po 0,41 i myslałem że to dołek.Na ukrytym na kupnie jest duzo chętnych,co widać ile akcji ktoś łyknął po 0,30.Poczekamy,TO MUSI ISC DO GORY
Rok temu cena na GPW była 1, 90 zł...Miesiąc temu wybrali po 80 -81 gr... A potem... Potem przerzutka między "grubymi" i mamy co mamy.. Drobny nic nie jest w stanie zrobić, skoro właściciel mający większość uważa , że jest OK. tyo tylko można czekać, dokąd te Ich zagrywki zmierzają... Infa były dobre..Obligacje spłacane w terminie, a nawet przed, akurs zrobili niżej, niż stoja spółki W UPADŁOŚCI LIKWIDACYJNEJ... Ale na "KOLESI" nie ma rady..