• Przedłużona emisja ! Autor: ~IWO [188.112.53.*]
    http://www.wdmcapital.com/uploads/prospekt/Aneks_nr_2_do_Memorandum_Informacyjnego_HydroPhi_Technologies_Europe.pdf
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~1916 [46.186.6.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~kolo [93.157.117.*]
    No to wiadomo czemu dalej kurs stoi, pytanie po co przedłużali
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~ADAM [87.207.13.*]
    BO NIKT NIE BIERZE
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~IWO [188.112.53.*]
    A przecież Hamerykanie chętni do objęcia !
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~otto [95.40.29.*]
    mają takie prawo, ale czemu po cichu, nie ma komunikatu, albo nie mają chętnych na emisję ( no ale przecież mają ją zaklepaną u amerykańca ), albo jeśli mają jakieś stąd gogusia, to może chce zebrać więcej z rynku, tak żeby mieć większy wpływ na notowania, albo wszystko kupa !.... nie wiem na co oni liczą, przecież nikt się nie zapisze , żeby zamrozić kasę na trzy miesiące w spółce w takim nieporadnym wdm, jedyny sposób to jazda na akcjach, no ale oni nie potrafią !!, ktoś zatrudnił naganiaczy na spadki by pilnowali forum, no i ktoś pilnuje notowań !
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~grzechu [91.226.50.*]
    A jak można się zapisać na te akcje bo u mnie w cdm nie widzę w żadnej zakładce takiej możliwości zrobienia tego przez internet. Muszę iść do biura???? jak u was to wygląda??
    DM BOŚ !
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~kogut [83.23.47.*]
    to sprawdź w jakim biurze oferują ;)

a dziś już ukryta sprzedaż i dalsze sypanie - jak zwykle po podbitce
    O ! zatrudniony naganiacz pilnuje forum i notowań, źle pisze o spółce,, ale siedzi całe dni i obserwuje, no i ma zadanie poinformować tych co by przypadkiem przeoczyli, a ile tam w tym ukryciaku jest ha!
    co ! ? zaczęli zjadać ukryciaka, a że niedużo zostało, to trzeba było przełożyć wyżej, może tam nie będą haha!
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~kogut [83.23.47.*]
    ale z Ciebie przychlast...pisałem już kiedyś, że też jestem umoczonym akcjonariuszem tego badziewia ale patrze po prostu obiektywnie co się tu wyrabia...

będą pierwsze umowy może coś z tego będzie...tymczasem nic tylko podbitki i wywalanie...do tego widać, że nie mają chętnych na emisję...
    no przychl, to jesteś Ty, siedzieć tu i ujadać i mieć akcje, no , gratulacje, ale takie kity to wciskaj w przedszkolu , ,,,,,,,jak nie maja chętnych na emisję, jak mają amerykańca, więc po co przedłużali !! haha, już się nad tym zastanawiałem, myślę, że mają kogoś, a ten zbiera akcje z obrotu, potem jak znalazł do pompowania kursu, a jeśli nawet ktoś się zapisze, a ten zapisze się na całość, a jeśli jest mocny , to może i z dwóch jakichś spółek, to będzie mega redukcja i wszystkie akcje otrzyma on ....ale oczywiście mogę się mylić, wole poczekać i to sprawdzić !!
    Moim zdaniem tutaj ten inwestor z Hameryki jest kołem ratunkowym. Jakby podali info, że Wrocławskie MPK chce kupić technologię to byłaby redukcja i wiara z rynku by brała. A WDM podaje dobre info (kupiłem troszkę wczoraj) - 1 wystrzał a potem 2-3 dni i wracamy do bazy 40 grosiczków.
    no właśnie , nikogo nie dziwi, że zrobili emisję przed wynikami testów, przecież mogli poczekać i ta cena, było w notowaniach po 60, 70 gr, to czemu zrobili taką cenę?, a może znaleźli kogoś wartościowego i ten ktoś zgodził się na tą cenę, bo chiał mieć akcje jak najtaniej, a jeżeli się zapisze to i tak w redukcji zbierze je wszystkie, poza tym zapis w paczkach po ponad 16 tyś sztuk, a jak się obserwuje notowania, to takich zleceń tu nie ma , sama leszczyzna, to co liczyli na cód, który z was poleci do dm boś i zaniesie tam swoje 5 tyś zł, a potem będzie czekał ze 3 miesiące na wprowadzenie akcji do obrotu, kto zapisze się za 40 tyś zł i zamrozi tą kasę na trzy miesiące, ?, jedyne rozwiązanie to ktoś gruby i zapis na całe 10 mln sztuk i to przez kilka firm, a w miedzy czasie zebranie z rynku, a gdy akcje będą dopuszczone do notowań, to cena przy tym ff i przy kasie którą dany inwestor może obrócić, może być na złotówkach !
    Zero zainteresowania ulicy. Jakby ktoś tu był to by nie przedłuzali emisji. Tutaj nie ma nikogo grubego. A ulica juz głupia nie jest. Mam znajomego w BOS-iu , zapytałem go o HTE a on zaśmiał mi się w twarz :D. Ja jednak z rynku pozbierałem trochę kilo ale napewno nie wejde w emisję.
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~b_uważny [31.11.231.*]
    Cud piszemy przez u zwykłe.Haos haos haos w tym co piszesz otto.Nie mogę tego znieść.
    ha, to nie znoś, no fakt z tym cudem, może to jakiś specjalny cód !! ja jestem pewien, że prawie nikt z ulicy nie zapisze się na akcje, to po co robili ja teraz ?,myślę, że jest pod kogoś, a ten zapisze się ostatniego dnia, jeśli znów nie przedłużą terminu,
    to przyznać się kto się wysypał, czy nie ma tu nikogo i wdm przesypywał miedzy sobą, czy może ktoś zbiera, obroty znów przyzwoite, jak na spółkę, która przygotowuje się do startu
  • nawet po 30 groszy nie chcą emisji dlatego przedłużyli ? Autor: ~heheh [89.191.147.*]
    heheh to nie dziwi ten zjazd z 0,7 na 0,4
    Jak to wejdzie do obrotu to :( ....
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~Abryś [31.61.138.*]
    Zabiorą Wam wszystkie kwity he he. Jutro gramy w zbijaka dalej.
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~roman [95.49.150.*]
    juuuutro ostry zjazd po tej podbitce,to jest siano nie spolka
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~roman [95.49.150.*]
    Bololo,ty teraz jesteś otto
    Dyskont 400 -500% powinni zrobić w stosunku do emisyjnej a czy się uda?
  • Re: Przedłużona emisja ! Autor: ~ADAM [87.207.13.*]
    JUTRO GÓRA KOSMOS.

ZAPEWNIAM
    Atak Mikołaja z partyzanta.
[x]
DCD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.