• Super info jednak spadek :( Autor: kerry666 [90.204.155.*]
    jak nam wszystkim wiadomo ostatnia informacja jest bardzo pro-wzrostowa. Prawie sie wyleszczylem:) Gdy chcialem sprzedac poszedlem na papierocha. A ze nie pale w domu to musialem wyjsc z pieczary i tak poprostu zapomnialem. Potem po 13 tej ukazal sie dzisiejszy news pomyslalem GIT!!!jednak po takim newsie spadek i to mnie martwi a was?
  • Re: Super info jednak spadek :( Autor: ~kelner [89.77.67.*]
    Takie info nie robią już wrażenie. Wszyscy wiedzą, że mają technologię, patenty, ale... nie mają KASY. Więc kolejna emisja, a potem może i kolejna a pierwsze pieniądze w spółce pojawią się może za dwa-trzy lata. To dlaczego ma rosnąć. Nie podali żadnych konkretów. Budują tę fabrykę czy nie? Mają maszyny, coś w ogóle robią czy tylko na razie to jest wyłącznie w papierach? Bo na mój gust, to jak na razie rośnie tylko stos papierów - opinii, patentów, ekspertyz a spółka ma już bodaj 5 lat. Jak długo można tkwić w takim bezruchu?
    Sądzę, że kurs będzie opadał. Może do 7 może do 5. To zależy ilu się wkur... Potem jakieś info, strzał i snów spadanie. Cały czas nie ma paliwa pod realne wzrosty. Otoczenie też nie sprzyja.
    Zdążyłem wyjść powyżej 10. Nie ma sensu tu się kisić. Mikołaj już minął Brastera i pojechał rozdawać prezenty na 11Bit:)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.