jestes naiwny myslac ze kupi od Ciebie nie po to zrobil w niej przekret by nadal skupowac jej akcje, nie chce by przywrocili notowania bo sprawa by ucichla i moze wymigalby sie od kary. Inaczej sie patrzy jak spolka jest notowana a inaczej jak nie jest wtedy juz nie jest to tak naglosnione i moze mu ujdzie na sucho z tym co zrobil, wiec nie dopuscmy do tego gdzie to prawo w Polsce, jak nie dorzuci swoich akcji do walnego(a nie sadze by tak zrobil) to chociaz posadzmy go za kratki w koncu kryminalisci tam koncza zawsze predzej czy pozniej wiec skonczy i on pewnie.
Dalej ludziska, przesylajcie pelnomocnictwa! Ja mam akcji malo, ale powiadomilem swoich znajomych ktorzy takze je maja i razem zglosilismy papiery. Trzeba ruszyc dupska i bedzie dobrze, przeciez to wasza kasa, mniejsza czy wieksza ale zawsze to pieniażek który trzeba uszanowac! Kolejna kwestia: Nie wiem jak Wy, ale ja lubie byc dymanym tylko przez swoja kobietę, a nie np. przez Pana Wiśniewskiego który to zrobi jak nie zadziałamy wspólnie! Pokażcie, że macie jaj ca i potraficie zadbac o swoje!
jak się wyjeżdza z piły w kierunku skórki, to można po prawej zobaczyć poniemiecki bunkier, podobno ktoś tam zamieszkał bo wiszą zasłony i firany i pali się lampka.