• p. Wiśniewski Autor: mir_ujazd [91.233.69.*]
    Ma ktoś dokładny adres zamieszkania pana Wiśniewskiego ?
    Chcę się wybrać do niego celem odprzedaży moich akcji.

Przecież nie odmówi, skoro chce mieć spółkę na własność.
    Naprawdę pojadę.
  • Re: p. Wiśniewski Autor: ~Mc [77.89.84.*]
    Lepiej będzie jak prześlesz pełnowocnictwo do Pana Cygary bo czasu jest już naprawdę mało
  • Re: p. Wiśniewski Autor: ~Formula [83.11.165.*]
    jestes naiwny myslac ze kupi od Ciebie nie po to zrobil w niej przekret by nadal skupowac jej akcje, nie chce by przywrocili notowania bo sprawa by ucichla i moze wymigalby sie od kary. Inaczej sie patrzy jak spolka jest notowana a inaczej jak nie jest wtedy juz nie jest to tak naglosnione i moze mu ujdzie na sucho z tym co zrobil, wiec nie dopuscmy do tego gdzie to prawo w Polsce, jak nie dorzuci swoich akcji do walnego(a nie sadze by tak zrobil) to chociaz posadzmy go za kratki w koncu kryminalisci tam koncza zawsze predzej czy pozniej wiec skonczy i on pewnie.
  • Re: p. Wiśniewski Autor: ~MC [77.89.84.*]
    http://spolkigrahama.blogspot.com/2014/12/formua8-swiadectwo-depozytowe.html#comment-form

Niewiele czasu zostało
  • Re: p. Wiśniewski Autor: ~rzeznik [37.209.138.*]
    Dalej ludziska, przesylajcie pelnomocnictwa! Ja mam akcji malo, ale powiadomilem swoich znajomych ktorzy takze je maja i razem zglosilismy papiery. Trzeba ruszyc dupska i bedzie dobrze, przeciez to wasza kasa, mniejsza czy wieksza ale zawsze to pieniażek który trzeba uszanowac!
    Kolejna kwestia: Nie wiem jak Wy, ale ja lubie byc dymanym tylko przez swoja kobietę, a nie np. przez Pana Wiśniewskiego który to zrobi jak nie zadziałamy wspólnie!
    Pokażcie, że macie jaj ca i potraficie zadbac o swoje!
  • Re: p. Wiśniewski Autor: ~CIEKAWOSTKA [83.3.25.*]
    jak się wyjeżdza z piły w kierunku skórki, to można po prawej zobaczyć poniemiecki bunkier, podobno ktoś tam zamieszkał bo wiszą zasłony i firany i pali się lampka.
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.