I co to teraz będzie, wszyscy chwala, kolejka na zakupy się ustawiła jak geesie bo jabola, nawet spekulackie portale zazdroszcza dzwigni. Wiedziałem ze jest dobrze ale teraz to się trochę boje, bo jest za dobrze
Na Nico można było lekko ugrać te 300%, ale ja tu widzę o wiele wyższe poziomy, ktoś zebrał sporo papiera, za chwilę okaże się że sytuacja na Spółce nie jest zła, że kasa sie zgadza, jakieś mega info, moze inwestor, udany tytuł i witamy 10 groszy, nie raz się przerabiało takie przypadki jak Nico.
Jest dokladnie tak jak napisali. Firma ma pomysl na przynajmniej trzy czesci gry, ma zaloge z doswiadczeniem w produkcji gier plus oplacona licencja na silnik graficzny. 80% papiera na rynku i branza ktora w Polsce nabiera rozpedu jak zadna inna. Wystarczy zeby sie jakis konkretny inwestor (z pomyslem na prowadzenie tej spolki) zainteresowal tym tematem i BUM! witaj 15 groszy albo i lepiej.
Przypominam. Kolejny cynk na Giełdowiec.pl okazał się dobry, zarobiłem dziś 50%, więcej zarobiłem tylko na BlooberTeam, i też dzięki nim, Nicolasa w połowie sprzedałem, ale myślę że jest szansa sprzedać resztę po jakieś 10 gr za miesiąc :) Polecam.