Moze i jest to okres inwestycji, ale to jest marka sama w sobie i raczej nie pochowają Spółki aby zacząć od nowa gdzieś indziej. Ja mam takie zdanie, jak komuś nie odpowiada to może iść na inne Spółki, jest ich od groma....
Zobaczcie na hosse producentów gier, czasem nie ma wyników a kurs jest pompowany, myślę że szorujemy po dnie, ff faktycznie mały, akcjonariat stabilny...
ale musisz przyznac ze ostatnio namnozylo sie tu osobnikow deprecjonujacych samą spolke jak i urągających kazdemu wpisowi o pozytywnym wydzwieku a to moze oznaczac ni mniej ni wiecej ze kurs akcji spolki konczy szorowanie po dnie
Dokladnie tak samo mysle. Wolumen obrotu w ostatnich dniach calkiem przyzwoity. Ujadaja Ci co jeszcze ponizej 1zl chca kupic od wystraszonych. No i wciaz sporo osob wstawia zlecenia jak popyt sie pojawi. Co niektorzy sa juz zmeczenie i chca opuscic poklad, nie ma sie co dziwic.
Z drugiej strony kurs najczesciej zaczyna rosnac jak wszyscy maja dosc.....
Psy szczekają karawana jedzie dalej, przypomnę się za jakiś czas jak to mam w zwyczaju robić.. Śmieci rosną po kilkaset procent, a I3D jest to bardzo szanowana na rynku Spółka, myślę że przed nami kolejne duże zlecenia...
Już dawno czegoś takiego nie czytałem , szanowana spółka na rynku ?? W jaki sposób? Ile spółka spadła od debiutu ? Co ty bierzesz, że tak Cię czesze po korze mózgowej ?
A bo to jeden rynek jest? Jeżeli tak myślisz to widać że to Ty jesteś taki jak piszesz... Ale wyjaśnię dokładniej, prościej- Firma jest dobra w tym co robi.
Wiadomo ze jak ktoś kupował po 6,5,4, to może mieć żal, ale teraz? Wycena dużo ponizej realnej, zbieram powoli wszystko co mi wpadnie w ręce do 2,50 pln, mam czas.
chyba na celowniku jakiejś pańci albo giełdowiec się zapakował im chce opchnąć...Celownik inwestorów, na targu z warzywami chyba, przy tym obrocie...Dług ich przygniecie, a nawet jak coś zrobią to tak jak wcześniej-brak rentowności i dokładanie do biznesu-patrz: strata na Wieliczce....