• Brak kasowanych wpisów Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Nie rozumiem dalej waszych kłamstw, tym bardziej, że nie macie faktycznych dowodów do ich potwierdzenia. Twierdzicie, że spółka kasuje złe wpisy o nich z ubiegłych lat ? Jeżeli tak twierdzicie to powiedzcie po co mieliby to robić skoro to był stare opinie ? Spółka na pewno nie skupia się na takich zabiegach tylko na prowadzeniu swoich działach, a to że wygląd forum na onecie się zmienił i nie możecie się odnaleźć to żadne dowód :)
  • Re: Brak kasowanych wpisów Autor: ~Alfred [217.99.89.*]
    No to gdzie są wpisy sprzed czerwca 2013? Pamiętam, że kiedyś były.
  • Re: Brak kasowanych wpisów Autor: ~abc [156.17.35.*]
    Wiem bo nie ma również dużej ilość moich wpisów !
  • Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Sąd [87.205.217.*]
    Na onecie znikły wpisy od czerwca -gdzie było opisane jak wywalają akcje i sztucznie robią podbitki pod koniec sesji kupując 1 lub 2 akcje.
    Teraz obroty też robią na spżedaży- obserwujcie spadki kursu na dziennych obrotach.Mafia
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Szlachetny [46.165.221.*]
    Nie wiem jakie mają obroty na spżedaży ale wiem jakie mają na sprzedaży :D

Na prawdę tak przejmujecie się wpisami z przed roku ? :D Zaraz mamy 2015 a wy płaczecie o wpisy z przed 2013. Widziałem różne opinie o spółce i szczerze nie obchodzą mnie te z 2013 bo wole patrzeć na to co robią teraz a robią sporo i to dobrze.
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Foxxx [178.182.154.*]
    Wpisy wykasowane są z tego roku, ostatnie miesiące ludzie którzy są na forum nie są ślepi.
    Info dla naganiaczy!!!
    I faktycznie na dziennym wykresie zawsze widać jak walą w rynek nadruk, do góry ani trochę a na dół jak tylko trochę zleceń się pojawi od raz bach.
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~dex [139.149.31.*]
    Robia dobrze, ale kurs caly czas spada... coz jakos kasy w gotowce tez nie przybywa bo ta zaraz znika na wyplaty dla prezesow w tylu spolkach...

A opchnac cos nowego na rynek wcale nie tak latwo ostanio... coraz mniej ludzi daje sie nabierac na inwestycje swojego kapitalu w projekt, plany, zalozenia ktore moze za dwa lata beda dochodowe.
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Kurs nie spada z prowadzonych przez nich działań tylko takich naginaczy jak Fox gdzie w pewnych inwestycjach i tak widzą oszustwa i naciągactwo a chyba nie trzeba podkreślać, że spółki medyczne, które obecnie wprowadzają to zaliczają się do tych pewnych na rynku a ich projekty często to potwierdzają.

Ciekaw jestem ile jeszcze razy zostanie stwierdzane, że wpisy są kasowane. Jeszcze trochę i będą teorie z kosmosu, że są manipulowane tylko dlatego, że stwierdzają fakty
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~dex [139.149.31.*]
    Obawiam sie ze taki Fox, czy inni z tego forum maja prawie zerow wplyw na kurs akcji DMWDM SA;
    piramidka rosnie, pensje wyplacane spore a kurs akcji spada, takie niestety sa fakty...

Mi osobiscie wiekszosc spolek ktore oni oferuja, nie przypadla do gustu; sprzedaja akcje spolek z marzeniami lub planami, rzadko prowadzacymi i posiadajacymi realne przeplywy ze sprzedazy swoich wytworow. Zazwyczaj sa to jakies krzywe konstrukcje typu sprzedaja akcje spolki X S.A. ktora posiada spolke zalezna X sp. z o.o. - co odrazu zakrywa prawdziwy obraz przedsiebiorstwa i lepiej sie trzymac od tego zdala...
    Albo konstrukcje typu - jest podmiot A w USA, ktory zalozyl podmiot B w Europie, podmiot B zbierze kapital z rynku, ktory zostanie wytransferowany do podmiotu A za prawo do sprzedazy czegos.. co nie koniecznie musi sie sprzedac - a w ramach klapy padnie tylko podmiot B ktory i tak nie mial zadnyc aktywow juz bo poszly do podmioty A...
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Kapitan [188.165.1.*]
    To normalne, że nie każdemu przypada do gustu każda spółka, ja mam natomiast zupełnie przeciwnie. Preferuję spółki medyczne bo w nich widać spory potencjał a kursy przy dobrym wykorzystaniu ich technologii stoją wysoko np. Perma. WDM ma dobre oferty i tego się trzymam, nic nie zaszkodzi z nich korzystać jeśli wprowadzane przez nie spółki mimo że młode można uznać za pewne.

P.S o jakich spółkach mówiłeś ?
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Kapitan [188.165.1.*]
    Coś zamilkła dyskusja o kasowanych wpisów, czyżby brak dowodów ? :D
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Roterdam [89.207.129.*]
    Po co dalej ciągnąć tą dyskusję ? Sprawa nic nie wnosi do spółki, lepiej podyskutować o ich akcjach i spółkach niż wpisach
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Foxxx [178.180.179.*]
    Zjeżdzają w takim tępie że scalenie będzie trzeba robić co kwartał bo akcje bedą niedługo kosztować 0,01 gr. Gratulacje
  • Re: Wpisy wykasowane- które mówiły całą prawdę o spółce Autor: ~Roterdam [89.207.129.*]
    Nie zgodzę się z Toba. Żeby spaść do 1gr to musieliby tylko mieć ujemne wyniki, brak inwestycji, zerowy obrót kuru a tymczasem jest zupełnie na odwrót, przy tym ciężko o kurs groszowy o którym tak marzysz
[x]
REINO -5,00% 0,76 2025-11-07 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.