• TFONE Autor: ~Jarek [83.144.118.*]
    To, że miała miejsce korekta 2.5% to normalne. Zastanawia mnie tylko fakt czy znowu nie będzie znowu kółeczka tj. powrót w okolicę 5.2 zł. Papier nie zachowuje się normalnie patrząc na wyniki finansowe spółki. Ciekawi mnie skąd ta pewność, że nie spadnie w okolicę 5.2 zł.
  • Re: TFONE Autor: ~Maxi [185.24.196.*]
    Pewności nikt nie ma my tylko drobne płotki i o tym nie decydujemy ale w dłuższej perspektywie będzie rósł przynajmniej takie jest moje zdanie
  • Re: TFONE Autor: ~xmen [87.99.23.*]
    spółka w całym roku zarobi minimum złotówkę na 1 akcję więc wszystkim maruderom i malkontentom mówimy zdecydowane nie będzie spadało ,będzie rosło!!!!
  • Re: TFONE Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Mnie z kolei ciekawi skąd pewność kilku forumowiczów , że spadnie na 5.20 ? Zapewne wynika to z nieposiadania akcji na rachunku przez owych wróżbitów wieszczących rychły spadek . :))) Jeszcze 2 tygodnie temu niektórzy zapewniali , że 5.40 to tutaj górka i więcej nie będzie a jednak było nawet 6.13 w tym tygodniu . Będzie ciężko przy tych nastrojach jakie panują na rynkach , ale sądzę , że spółka obroni się wynikami i mocnego tąpnięcia już raczej nie będzie na tych papierach . Zobaczymy . Przyszły tydzień może być ważny wszak to ostatni pełny tydzień sesyjny w tym roku . Pozdro !
  • Re: TFONE Autor: ~fsf [95.155.71.*]
    Jedyne co może nam zaszkodzić to jakieś poważniejsze tąpnięcie na szerokim. Jeżeli ktoś gra dlużej, to wie, że takie cofki na obrocie rzędu 10% z tego co bylo na białej świecy to tylko korekta. Dodatkowo - to nie jest spółka wydmuszka, gdzie można rozpatrywać różne scenariusze - to spolka o zdrowych fundamentach, nieźle się rozwijająca, która ma przed sobą najlepszy kwartał w roku.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.