jak bedziesz nowych chlopakiem jana :) a po 20 groni to nawet parowa wejdzie i pusci tych przewalaczy z wawki z torbami.Na to nie masz co liczyc bo to nie bankrut.Tutaj to szykuje sie resplit akcji
a zakładasz się, że spadnie na 20 gr?????; przemieli się, moze jeszcze jakaś minipodbitkę kilku groszową zrobią i sruuuuuuuuu
jak zobaczysz wyniki za cały 2014 to będziesz wiedział dlaczego tak leci
ot taka prawda może napisz do nich, ja pisałem kilka razy z prośbą o komentarz i nic, cisza ostatnie wdrozenie w maju było... nie chcę nic sugerować!!!
To nic nie sugeruj. A tak w ogóle chłopaki się słabo starcie czekam na te 30 gr i czekam a tu nic z tego. Na PCG jestem zapakowany już prawie pod korek, ale jeszcze raz no może dwa, to bym jeszcze porządnie uśrednił. Jak dają za darmo to czego nie !!!
0,20 gr x30mln akcji daje nam wycene spolki 6 mln zlotych ,przy w miare dobrej kondycji spolki...nie znajda sie chetni zeby to przejac ????spokojnie ,pelno bankrutow i balonow co nic nie robia maja wieksze wyceny na GPW
Prownujac potencjaly(oferta oprogramowania ,umowy ,majatek itp),osoby i sposob zarzadzania ,perspektywy rozwoju np. Talexu z Pcguard to spolka Pcguard nie jest wiecej warta jak te kilka melonow(6,00),niestety tu mamy 2 b.oslabiajace elementy: 1/zarzadzanie -"wstyd i kompromitacja" z takim prezesem tylko na wakcje albo na dno (oceanu:)np ponurkowac:) 2/oferta erp, dawno wyprzedzona przez konkurencje ,a wizerunek pcg po ostatnich "przebojach" nie daje szansy na wzrost sprzedazy.