• Zabawa kursem Autor: ~mlot [94.254.145.*]
    W górę i w dół.
    Kręcą kursem.
  • Re: Zabawa kursem Autor: ~kir [95.41.233.*]
    moim zdaniem w ciagu najblizszych tygodni dostaniemy odpowiedz dlaczego nagle zwiekszyl sie obrot i zainteresowanie akcjami I3D ( zwlaszcza przez roznej masci osobnikow nieprzychylnych spolce )

ja dziwnie spokojny jestem i mam przeczucie ze info ktore nadejdzie bedzie z gatunku takich po ktorych niektorzy szczekę przez pol roku bedą szukali

prosze nie sugerowac sie moja opinia przy podejmowaniu decyzji
  • Re: Zabawa kursem Autor: ~gość [194.187.74.*]
    Dnia 2014-12-17 o godz. 10:06 ~kir napisał(a):
    > moim zdaniem w ciagu najblizszych tygodni dostaniemy odpowiedz dlaczego
    > nagle zwiekszyl sie obrot i zainteresowanie akcjami I3D ( zwlaszcza przez
    > roznej masci osobnikow nieprzychylnych spolce )
    >
    > ja dziwnie spokojny jestem i mam przeczucie ze info ktore nadejdzie bedzie
    > z gatunku takich po ktorych niektorzy szczekę przez pol roku bedą szukali
    >
    > prosze nie sugerowac sie moja opinia przy podejmowaniu decyzji

Kupuje się fakty, a nie przeczucia, ja mam takie przeczucie od ponad roku i jakoś na razie na tym nie zarobiłem :)

Ostatnio pojawił się artykuł, być może wcześniej powstała jakaś spółdzielnia, która zebrała akcje w okolicy 1zł i liczyła, że po pokazaniu się artykułu ludzie się rzucą na akcje i uda im się łatwo 20-30% zarobić, ale rynek płytki i jak zaczęli sprzedawać to bujnęło kursem w drugą stronę ;)
  • Re: Zabawa kursem Autor: ~kir [95.41.233.*]
    uwazam ze z pewnoscia nie pod artykuł bylo to bujnieie kursem
    mam swoja teorię co to było,
    sprawdzi sie to na prawde dużo zarobie, a nie sprawdzi sie to powinienem byc na zero ew. na malutkim minusiku,
    a na razie w miare splywania srodkow dobieram

ja kupuje plotki a przy faktach sprzedaje
    ale kazdy moze robic jak uwaza
  • Re: Zabawa kursem Autor: ~Jurek [86.63.155.*]
    Podobno dogrywają duży kontrakt. Czasem wystarczy się dobrze zakręcić.
  • Re: Zabawa kursem Autor: ~gość [194.149.88.*]
    Dnia 2014-12-17 o godz. 16:34 ~kir napisał(a):
    > uwazam ze z pewnoscia nie pod artykuł bylo to bujnieie kursem
    > mam swoja teorię co to było,
    > sprawdzi sie to na prawde dużo zarobie, a nie sprawdzi sie to powinienem
    > byc na zero ew. na malutkim minusiku,
    > a na razie w miare splywania srodkow dobieram
    >
    > ja kupuje plotki a przy faktach sprzedaje
    > ale kazdy moze robic jak uwaza

Jasne, nawet powinien robić jak uważa, a nie kierować się wpisami z forum. Chciałem tylko zauważyć, że takich sytuacji w ostatnich 2 latach było wiele, a to miał byc kontrakt z Azjatami, a to w Stanach, a to z polską zbrojeniówka, a to z szejkami (ostatnia zapowiedź z czerwca) i wszystkie okazały się tylko nadziejami, więc dopóki nie ma podpisanej umowy to nie ma zysku.
    Ja cały czas mam nadzieję, ze kurs spółki się podniesie i w końcu uda im się większy kontrakt podpisać. Natomiast niepokoi mnie brak informacji z Chin na temat sprzedaży Quazara - przeszkolili miejscowych do sprzedaży i efektów nie widać.
  • Re: Zabawa kursem Autor: ~kir [95.40.160.*]
    Czy obecne "zabawy" kursem są zwiastunem duzych wzrostow czy duzych spadków ? - pewnie wszyscy tu zadaja sobie to pytanie. Bo ze cos jest na rzeczy to chyba nikt nie ma watpliwosci

btw/ Przyznaje ze polityka informacyjna firmy pozostawia wiele do zyczenia ale sadze ze jest to wynikiem braku czasu spowodowanym pracą nad ... no wlasnie nad czym ?
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.