Liczyłem z Józkiem wolumeny i wychodzi mi, że powinno być info poniedz, wtorek o tym, że filce bez akcji.Wesołych Świąt dla wszystkich zmartwionych i tych którzy handlowali latem powyżej 5.Odrobimy w kilka dni
Ludzie czy wy naprawdę jesteście tak g..i czy tak naiwni !!! czy wy nie wiecie co to jest za firma !!! kto ma w niej udziały itd . Spity resplity i spadek na dno , może potem zrobią scalenie akcji
Jak się nie mylę bo nie siedzę na tej spółcę i nie tykam jej ale czy aby to kiedyś nie było PSA Capital żal mi was !! za rok będzie tu wielki płacz chociaż wam tego nie życzę
Dnia 2014-12-12 o godz. 17:36 ~Maxi napisał(a): > Ludzie czy wy naprawdę jesteście tak g..i czy tak naiwni !!! czy wy nie > wiecie co to jest za firma !!! kto ma w niej udziały itd . Spity resplity > i spadek na dno , może potem zrobią scalenie akcji
czemu nikt nie spojrzy z kim oni mają współpracować ,producentem sprzętu medycznego jest Milestone ,firma ta nawet nie poinformowała o umowie z polakami natomiast poinformowała o kontrakcie z Chińczykami i jest na pewno wiarygodną amerykańską firmą której produkty już są sprzedawane w Polsce http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/655797,milestone-medical-inc--announces-distribution-agreement-for-epidural-instrument-in-china