Tak czy inaczej zainteresowanie wciąż rośnie, a to na ogół jest zapowiedzią wzrostów, bo czas to pieniądz i nikt, kto nie widzi przed sobą szansy zarobku, zarówno ten grający na spadki, jak i na wzrosty, nie traciłby tego czasu polemiką z innymi, również zainteresowanymi tylko zyskiem, niczym innym!!!
Wszystkich sceptyków odsyłam na dzisiejsze notowania "upadłej" właśnie spółki zależnej MNI. Po hiobowych jak wydawało się niektórym panikarzom wieściach i spodziewanej wiadomości o śmierci pacjenta( w zasadzie pacjentów, bo drugi chory to MIT przecież) dziś wzrost o całe 9 groszy (7,3%). Może być tylko lepiej. Pozdrawiam wszystkich wytrwałych.
Dnia 2014-12-12 o godz. 16:21 ~mit napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/MNI-Zawiadomienie-w-trybie-art-160-ustawy-o > -obrocie-instrumentami-finansowymi-oraz-art-69-ust-1-w-zw-z-art-69a-ust-1-p > kt-3-ustawy-z-dnia-29-lipca-2005-roku-o-ofercie-publicznej-7227548.html
Pięknie grubi zbierają po taniości, a życzliwa drobnica na forum pisze TOTALNE brednie, skrajnie oderwane od rzeczywistości i sam się wykasza. A tu na MIT grubi na razie mają w d kurs bo do niczego im to (na razie) nie potrzebne. A faktyczna wartość o niebo inna. Ale przyjdzie czas to i normalność wróci. A kiedy? Nie wiem? Ja ma po 17 gr i sobie poczekam. Pozdrawiam nie tylko normalnych, ale i tych których giełda doświadczyła i tu (niestety) wylewają swoje frustracje. Sprzedałeś jeden z drugim, straciłeś to ochłoń i zapomnij o tym forum, a jak nie masz nerwów to i o giełdzie - bo życia i zdrowia szkoda. Pieniądze to nie wszystko. Miłego weekendu życzę.
"Niniejsza transakcja dotyczyła 889.459 akcji, za cenę 1,55 zł za jedną akcję, tj. łącznie cały pakiet za 1.378.661,45 złotych" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ mógłbys kolego wyjasnic dlaczego zakup akcji przez piechockiego był po 1,55 jak obecnie stoja one na gieldzie po 1,17 bo nie rozumiem tego ?
i o czymto swiadczy o niczym,kupil zeby pokazac ze jest ok to co smierdzi i ok nie jest liczy ze wten sposob zatrzyma lawinę.Co znaczy ten milion przy 30 milionach o ktore toczy sie batalia.
Niech ten co twierdzi że spółka to oszust i bankrut wytłumaczy mi dlaczego tak twierdzi, na jakiej podstawie. Czy jest to spowodowane że cena akcji spada?. Patrząc na raporty finansowe mogę powiedzieć że jest gorzej ale do bankructwa bardzo daleko. Jeśli chcenie zainwestować w potencjalnego bankruta, to możecie kupić akcjie petrolinvest. Może ktoś soądzi że raporty finasowe są preparowane i wszyscy tam się zmawiają. Czhciałbym przeczytać konkretna wypowiedź dlaczego spółka to bankrut.
piszą tak by dalej zbijać kurs, obecna cena jest zdecydowanie za niska ale do euforii daleko bo w spółce od początku gdy nastał obecny prezes nie dzieje się dobrze....
tylko frajer odda po obecnej cenie takie moje zdanie, gdyby nawet spadlo nizej to jaka to strata prawie zadna, nie sadze aby ktos grubo sie zapakowal w przedziale 12-20 bo za malo akcji zostalo "przemielone", pomijam juz tych co wchodzili po 0,60 - 0,70 bo to chyba logiczne ze trzeba trzymac.
Dnia 2014-12-13 o godz. 18:21 ~antyjeleń napisał(a): > tylko frajer odda po obecnej cenie takie moje zdanie, gdyby nawet spadlo > nizej to jaka to strata prawie zadna, nie sadze aby ktos grubo sie > zapakowal w przedziale 12-20 bo za malo akcji zostalo > "przemielone", pomijam juz tych co wchodzili po 0,60 - > 0,70 bo to chyba logiczne ze trzeba trzymac.
Dnia 2014-12-13 o godz. 18:00 ~ahahhhh napisał(a):
haha tylko klamstawa ci zostały! Co ty tu pokazałeś? NIC KOMPLETNIE NIC!!! tylko wyzwiska, . Tak odreagowują w wirtualnym świecie ci co (delikatnie mówiąc) muszą w szkole innym teczki nosić. anonimowe asy i bohatery - buhahaha Czym więcej napisze glupot tym bardziej z siebie dumny. ... a z babunią do psychologa za rączkę zaiwania...
Dnia 2014-12-13 o godz. 18:21 ~antyjeleń napisał(a): > tylko frajer odda po obecnej cenie takie moje zdanie, gdyby nawet spadlo > nizej to jaka to strata prawie zadna, nie sadze aby ktos grubo sie > zapakowal w przedziale 12-20 bo za malo akcji zostalo > "przemielone", pomijam juz tych co wchodzili po 0,60 - > 0,70 bo to chyba logiczne ze trzeba trzymac.
buhaha f ra jer do ostatniej chwili trzymał drżący palec nad enterem i 2 sek przed końcem nie wytrzymał : ). A więcej widać bidula nie miał, a czekał bo patrzył czy inni sprzedadzą, a tu nie, tylko on ... Im mniej takich tym lepiej.
wstep do tego postu jest jedna znajwiekszych bzdur jaka slyszalem od 12 lat w mojej ocenie,nie sa godni hehe czlowieku niemieszaj pieniedzy z godnoscia bo cie wydoja nie bedziesz wiedzial kiedy i jak,nie zobaczysz nawet sladu piany na brzytwie balbierza
bede mieszał, jakie tu są obroty???ktos wchodzi jak do kasyna z pieniedzmi ze skarpety nie wycodzi mu wiec szybko sprzedaje i wychodzi bo nie wytrzymuje napiecia, kurs leci nie są godni bo kieruja sie jedynie emocjami, a jak ktos sie kieruje tylko emocjami to niech lepiej założy lokate