powinienes podpisac prezez i3d bo na pracownika jestes malo wiarygodny ha ha.Sprzedales ze strata ty i tobie podobni a teraz siedzisz i piszesz brednie co dziennie .Daj na luz ktos musi stracic aby ktos zyskal.Badz men nie lam sie.pozdrawiam
Dnia 2014-12-12 o godz. 10:43 ~pracownik napisał(a): > posiadam informacje o kondycji firmy, zainteresowani moga zostawic na > siebie namiar, ponizej wiadomosci.
Poddaj zrodlo inaczej bedziesz wyjasnial w prokuraturze
a mnie ten temat zainteresował, brzmi inaczej od naganiaczy na spadki. Nie wiem czy się zgodzę z przedmówcą, czy nie, ale przynajmniej chętnie by się zapoznała z argumentacją, oto mój mail: motylka30@interia.pl Napisz proszę na maila dlaczego uważasz, iż i3D jest bankrutem...
Motylku do bankruta spółce jeszcze wiele brakuje . Prawdą jest , że ostatnio trochę się Panowie pogubili , nowa siedziba , nowa flota gdy dużych zleceń brak .Stosunek zaś tych Panów do drobnych akcjonariuszy może irytować. Jednak do upadłości jeszcze droga daleka . Pozdrawiam.
Dnia 2014-12-12 o godz. 10:43 ~pracownik napisał(a): > posiadam informacje o kondycji firmy, zainteresowani moga zostawic na > siebie namiar, ponizej wiadomosci.