Dnia 2014-12-12 o godz. 10:36 ~Ewa napisał(a): > wczoraj wrażeń dostarczył Vivid, brać zarobiona, może poszuka innych > okazji? może i nam coś miłego się przydarzy?
Takie nagłe wzrosty nie wróżą nic dobrek, szybka pobita, szybkie ubieranie ale zawsze to kasa jak się zdąży wyjść w odpowiednie czasie :) Pewnie jodaw będzie rekomendował 20gr i znów zostanie z papierem :)
A po co ruszyło z 1 na 2gr i zebrali 20mlnpo 2groni jednorazowo? Co za różnica pod co tu jest newwał a na vivid pod co ruszyło, po nic i zarobiony człowiek. Rajd świętego mikołaja trwa na tym rynku i wszelakie gnioty moga odpalić.
Tak ale większość siedzi tu od dawna i ma średnią 8 - 10 gr . Ktoś może zarabia ale Ci którzy kiedyś uwierzyli , że firma ma perspektywy są ugotowani najłagodniej pisząc. Ja oczywiście życzę wszystkim mega wystrzału ale w taki nie wierzę.
A co oni nie znają pojęcia cięcia strat? A kto wierzy spółkom na newwałku? chyba naiwniak, mają pecha co się tak nimi przejmujesz twój portfel. Zawsze siedzą i siedzieć będą tu czy tam,ktoś musi być ubrany żeby ktoś zarobił proste.
20mln ponoć nie było do rozebrania i jak pięknie oddawali po 1gr, bez pośpiechu, patrz dalej w arkusz to daleko zajdziesz. Ma jeszcze kto oddawać i i oddadzą wszystko tak jak to było wcześniej. Powinni dołożyć do 3gr jeszcze kilka milionów żeby ładniej wyglądało.
Jak mogą rozebrać 3 gr jak po stronie zakupu po 2 gr jest tylko 544 000. Chyba sam kupiłeś po 2 gr a twoje zlecenie na sprzedaży po 3 gr jest daleko w kolejce dlatego naganiasz. Przykre ale trochę poczekasz.
A zapomniałeś o przednich sesjach? A jak rozebrali 20mln po 2gr jak po stronie kupna na 1gr było ledwo milion? Samo się rozebrało w jeden dzień? A jak rozebrali potem 6mln z prawej po 2gr? Sam nie wiesz o czym piszesz, chyba ci napisałem że lepiej jak zasypią 3gr jak najwięcej tak jak to było na 2gr a po 1gr oddawali jak się patrzy. Trzeba było brac wtedy byłbyś już zarobiony.
Nie marudź tylko montuj na 2gr co masz a najlepiej żeby popuścili po 1gr
Ja się ie troszczę o twoje akcje, tylko informowałem aby nie słuchać jodow, januszów, rajdów itd. to byś nie ubrał się po 3gr. :) 2 lata temu była ta sama szopka, chcesz to kupuj po 3gr całymi workami :) Po co przepłacać :) Zakupy lubią ciszę a nie hałas :)
Dnia 2014-12-12 o godz. 12:23 ~maro72 napisał(a): > Jak mogą rozebrać 3 gr jak po stronie zakupu po 2 gr jest tylko 544 000. Coś mówiłeś bo nie dosłyszałem???