olo'' to ty kurs uwaliles bo chciales sie nachapac, teraz szukasz winnych i wrozysz z kreseczek, przeczytaj sobie ty wieczny studencie matolowaty co napisales , nabazgrales''' dnia 2014-12-10, o godz, 11; 53, to tyle i az tyle.
olo, nie akcjami , bo nie wiadomo czy je masz, nie kasa bo jestes pustak, ale tymi twoimi glupkowatymi wpisami, a przeczytales to co napisales a za chwile powiesz ze to nie ty pisales.
wer większego buraka jak ty to nie widziałem,tzn nie czytałem,musisz być pieknie zakompleksiony,ale ja i tak życzę Ci powodzenia! no i wyleczenia z lęków
dzieki'' buraki i sok z burakow bardzo lubie dobre sa na watrobe i na cere, a tak wogole czuje sie dobrze i na luzie, a co do akcji moge je sprzedac w kazdej chwili'' tylko nie pros o to, i jeszcze ciut bym zarobil, ale teraz nie naganiam, przygladne sie rajda 4x4.
dobra,opuszczam to forum,z takimi inteligentami jak wer,nic nowego nie wnoszę,szkoda czasu,a czy mam akcje czy wywaliłem,czy nigdy nie miałem,niech zostanie tajemnicą,dużo zdrowia! p.s do wer na pożegnanie,ja buraku przynajmniej trafiłem kilka razy z kursem,a Ty co? nie masz zielonego pojęcia o giełdzie,nie mówiąc już kto rządzi na parkiecie,pa!
Oooooooooooo'''" to jestes fest''' bo trafiasz''', a burak ma intuicje'' i wie kiedy kupic i sprzedac, taka to jest roznica miendzy nami, o innej narazie nie wiem.