Wiecie co tu jest najgorsze na tym forum? Że wy widzicie tylko dobre rzeczy bo macie akcje. Nie widzicie jakie tu dziury w arkuszu zleceń? Dopiero co bym kupił za ponad 6,03, a tu już 5,92 na kupnie. No ludzie. Brakuje żeby się dzisiaj zamknęło poniżej 6 zł.
Na tj spółce jak nikt nie kupuje, tak jak dzisiaj to jest dupa blada. Sprzedajcie akcje, może przestaniecie patrzeć wtedy na TFONE jak nie wiadomo na co.
Wyjście górą z kanału to powyżej 6,50. na razie jesteśmy w jego bardziej górnym niż dolnym ograniczeniu. Poza tym opór 6 zł. Życzę powodzenia tym co kupują teraz.
zaczyna się, nawet jak nie ma to marudzi.....Wiem, że ci przykro bo cię bo cię odleszczyli, ale my lecimy na dwucyfrówkę w przyszłym roku. W tym roku kończymy w okolicach 7-8.
A może na koniec roku stwierdzili że skupią troche własnych akcji (przeciez ogłosili że skupią ale kiedy dokładnie to już brak info (tzn podali przedział). Może będzie jakieś info za kilka dni.
Jestem , jestem . Mało ludzi pisze to znaczy , że większość sprzedała . Popełnili błąd szczególnie ci którzy myśleli , że nastąpi podejście na 5.65 i powrót . Na ich nieszczęście ten lekki poziom został pokonany z hukiem . Zwróćcie uwagę na wolumen . Największy obrót od ponad 2 lat . Piękna świeca na poważnym wolumenie . Pozdro !
Widzę bubu, że stara gwardia obserwuje. Czyli zarobimy wiecej :). Jedna sesja wiosny nie czyni. Chodź obroty dobrze wróżą - trochę akcjonariatu się wymieniło. Ci co kupili liczą na przecież na dalsze wzrosty.
Tyle czekania - może się doczekamy :) Pozdrawiam cierpliwych. Ja skończyłem dobierać 2 tyg temu i tak mam za dużo akcji ;)
Dnia 2014-12-11 o godz. 22:51 ~Akcjonariusz napisał(a): > Widzę bubu, że stara gwardia obserwuje. > Czyli zarobimy wiecej :). > Jedna sesja wiosny nie czyni. Chodź obroty dobrze wróżą - trochę > akcjonariatu się wymieniło. Ci co kupili liczą na przecież na dalsze > wzrosty. > > Tyle czekania - może się doczekamy :) > Pozdrawiam cierpliwych. Ja skończyłem dobierać 2 tyg temu i tak mam za > dużo akcji ;)
Ja dobierałem przy pierwszej zrzutce, poniżej 5,0 później między 5,05-5,25, ale pewną "mobilną" część jak zwykle sprzedałem. Stała ilość zostaje ta sama.
kto dzis wywalil ten sie wyleszczyl - taki wolumen i taka piekna swieca i ladne zamkniecie - po prostu musi byc dobrze :)
Bo to dobra spółka jest... :) I w koncu zostala zauwazona.
Przelomowa byla sesja 14/11 kiedy podali dobre wyniki za Q3, finansowi musieli sie naocznie przekonac, ze spolka potrafi zarabiac hajs i zapakowali do wora potem akumulacja, gra na wyniszczenie drobnicy, jeszcze przy okazji ktos wiekszy sie wysypal 8 grudnia i w koncu sie doczekalismy naglego ataku popytu :)
wyleszczył powiadasz :D wczoraj było przez moment 6,12-6,13 i to był moment na wyjście, a dzisiaj bez problemu można było odkupić poniżej 5,90, ale to nic przyszły tydzień jeszcze zjedzie do 5,5-5,6...wczoraj to była okazja do realizacji zysków (mój zakup po 4,75)