• co te ......uje z rzadu Autor: ~czesiek [31.61.136.*]
    Robią, starczy tego przewalania . Jaja sobie robią z tymi komunikatami będzie tu kiedyś pożarem w tej spółce czy sami oszuści.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~Okulista [213.158.219.*]
    Oj czesiu, czesiu po co te nerwy. Pisałem kilka dni temu że gumofilce wywalają, wy nieeee. Zostało chłopakom z Delaware jeszcze jakieś 60 kilo, tak więc trochę to potrwa. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, iż teraz ulica (groszolapy, nerwowe rączki i inni -widac wysyp nowych nickow) będą mieć 40 procent udziału w tym cyrku, więc o 10 zł bedzie można zapomnieć. Aaaa i jeszcze dzisiaj moze będzie info o ile zeszli. Pozdro... Polecam herbatę z melisy i dużo magnexu.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~Krucik [87.98.252.*]
    Ja za to polecam cierpliwości zamiast wszczynać nie potrzebne nerwy. Są info o tym, że DOPIERO pojawi się inwestor i DOPIERO będą wnioski o dofinansowanie więc zaczekajcie cierpliwie na to..
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~czesiu [31.61.136.*]
    Wiem ze pisałeś i to jest normalne z Twojego Nicka ,zdziwiło by mnie to jakbys pisał o wzroście. Ale nie oto, zauważ ze jesteśmy od swych Miechów w trendzie spadkowym i ciężko jest gwałtownie zmienić trend po jakimś wysypie wtych cenach ludzie się pozbywają jak maja okazje jakoś wyjść, choć nie wykluczam ze ktoś dosypuje Astoria raczej nie ona mógłbym zec może pozbierać w dolku.moze ekuimax coś jescze sypnol, ale chyba resztki. Według mnie klepiemy dno przed większym wzrostem. Choć zarząd słabo się stara o ten większy wzrost.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~Okulista [213.158.219.*]
    Ale czesiu -Equimaxx jeszcze parę dni temu mial 150 kilo, teraz to wysypuje, a prócz tego .... zarząd ma gdzieś wzrosty-oni dostaną 450 kilo świeżutkich akcji, które mają za free. Owszem przez 12 miechów sprzedawać nie mogą, ale żadna to dla nich strata. Jedyne kosxty jakie ponieśli to 5 tys. złotych na kapitał założycielski sp. z o.o. Milestone Opth.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~czesiu [31.61.136.*]
    Jak będzie info zobaczymy kto ile wywalił, ajaktak to nie kupować od ....lodzieji niech sami od siebie kupują jak tacy modrzy niech się udlawia tymi infami i akcjami.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~demot [89.70.66.*]
    Wcale nie pochwalam, tego co tutaj "sieje" Okulista, ale z jednym muszę niestety się zgodzić - źle się stanie, jeśli ulica będzie mieć tak duży udział. Cały czas myślałem, że prowadzone zabiegi przez WDM i podobne jemu twory mają na celu "obrzydzenie"spółki i wyciągnięcie ostatnich akcyjek od nerwowych. Jeśli to co pisze okulista się potwierdzi (wywala Equimaxx), to nie jest zbyt dobrze. Pozostaje czekać i obserwować.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~czesiek [31.61.136.*]
    Prawda jest taka smutna. Jeżeli cały czas sypia na tym poziomie i niżej będą sypać to skoniczymy na 50gr. Chyba ze juz nie sypia, to może być inaczej.
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~lukas8i8 [31.61.129.*]
    spokojnie mało akcji w obrocie wiec będzie sie działo niech sypią
  • Re: co te ......uje z rzadu Autor: ~Krucik [87.98.252.*]
    Zauważcie tylko, że kurs nie spada przez informacje tylko przez to po ile sprzedawane są te akcje. Spokojnie kurs mógłby już teraz skoczyć ostro w górę ale tak nie jest. Dlatego warto obserwować sytuację i zaczekać na te informacje, które wcześniej pisałem bo wtedy zaczną się prawdziwe skoki w górę
[x]
PRIME 7,14% 1,20 2025-11-12 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.