wCZORAJ NA WIECZOROWO GO ZLAŁEM. Wprowadził mnie w bła i oddałem za wcześnie ale Dependzik podniecasz się za bardzo słabo znam spółkę bo tylko wczoraj tu byłem. To co się dzieje wróży tylko spadek . zresztą rzadko jest tak że bez kazia coś rośnie. Pokory do rynku trochę
Kolejny wieszcz objawiony niejaki kazio sie pojawił i juz wszystko wie co z papierem sie bedzie działo. Od wczoraj sytuacja sie diametralnie zmieniła, uważam, sadzac po datach, ze sprawy ulegną przyspieszeniu. Czuje tez , ze gruby zawodnik jest z nami na pokładzie. Kilka pakietów po 100 tys. nie kupuje leszcz. Fajnie jakby to był ktoś z zarządu. Zobaczymy. I obroty co sprawdziłem były najwyższe w historii, myśle ze te największe wciąż przed nami. Pisałem dwa dni temu ze moze być piach, moze być kosmos i sami zobaczyliscie co sie działo. Dzień otwarcia linii kredytowej to juz bedzie megakosmos. Trzymać , kupować bo naprawdę teraz warto.
witaj Celtic, jak kiedyś pisałem akcji nie posiadam (wczoraj kupiłem po 0,19 wysiadłem 0,24) myślę że po 19.12 będzie dużo taniej, dotychczas żadna sztywna data podawana w komunikatach nie została dotrzymana - idą święta nowy rok , myślę że w tym roku nie będzie żadnego komunikatu a kurs się zdecydowanie obsunie. pozdrawiam i szczerze życze niech rośnie do nieba
Ja sie wcale nie spodziewam komunikatu 19.12. Myśle, ze po świętach dopiero. Najważniejsze, ze sprawy nabrały racjonalnego wymiaru. Ten kredyt wreszcie moze stać sie realnym. Ze tez zdążyłes po 19 kupić jak to tak pędziło...
Pisałem wcześniej,że max. kupuję wszystko za 18 groszy-zapraszałem -i co ????? Dzisiaj z tym odbudowanym pakietem czekam na dalszy rozwój -na zrealizowanie treści komunikatu.-dobrze gdyby to był jeszcze 2014 rok lub pierwszy tydzien 2015 roku,tj.do 10 stycznia 2015r.Pozdrawiam Was-Martin EWP.
Zgodnie z tym, co jest napisane w piśmie, do 19.12 ma być zawarte ostateczne porozumienie w kwestii syndykatu. Informacja, przez stronę amerykańską, ma być podana do 22.12 Czyli Depend powinien ją przekazać najpóźniej 23.12. Tak konkretnych informacji i dat ze strony amerykańskiej nie przypominam sobie. Wszystko zaczyna wyglądać obiecująco. I, jak widać, jest czas do zakupów. "Pociąg nie odjechał" bo obecne ceny, przy założeniu zrealizowania się ostatnich zapowiedzi, są w dalszym ciągu atrakcyjne.