2014-10-16 - Ustanowienie Nadzorcy Sądowego w spółce zależnej Emitenta .. że w dniu 16 października 2014 roku otrzymał od spółki zależnej MNI Premium S.A. informację, że w wyniku złożenia przez wierzyciela wniosku o ogłoszenie upadłości spółki MNI Premium S.A. został ustanowiony nadzorca sądowy w spółce MNI Premium S.A..
Stosowne infa, jak i poprzednie są w komunikatach spółki. A werdykt sądu jest pozytywny. To jest tak oczywiste, że tylko oszusci mogą twierdzić, że jest inaczej.
A ci którzy tu zabierają głos i dla których to nowina to albo naganiacze, albo chłopcy nie mający pojęcia o giełdzie.
Tu jak widzę prawie nikogo nie obchodzą fakty. Liczy się tylko wycie tych co sprzedali na dnie i straszą by nie zrosło i podobne wycie tych co straszą by jak najtaniej kupić. Jakieś J23, nadto babaobaby. Pisze kilku tych samych i wkoło to samo. Dziecinada i tyle.
Wykiwacie jeden drugiego, a jak już wszyscy oddacie za te nędzne grosze ... to wtedy ruszy do góry.
no wlasnie tacy durnie jak wy sieja zamet ,jesli chcesz inwestowac w spolke ktora upada to twoja sprawa ale nie naganiaj na kupno innych bo nie masz pojecia co sie zdarzy.Przezylem takcih upadkow kilkadziesiat i zadna ze spolek ni e wrocila na gielde ate co wrocily sa groszowkami. Wiec nie pisz mi tutaj o upadlosci z mozliwoscia zawarcia UKLADU pisz o UPADLOSCI z MOZLIWOSCIA zawarcia ukladu
Dnia 2014-12-11 o godz. 14:47 ~new napisał(a): > Wiec nie pisz mi tutaj o upadlosci z mozliwoscia zawarcia UKLADU > pisz o UPADLOSCI z MOZLIWOSCIA zawarcia ukladu
A ty to widzę w ogóle spadłeś z księżyca: 1. Ta informacja nie dotyczy MIT tylko spółki zależnej 2. Ja nie piszę nic swojego tylko CYTUJĘ. 3. To o czym piszesz świadczy, że na giełdzie to jesteś ,ale od BARDZO niedawana. 4. i co tu robisz na tym małym form mistrzu, że tak przekonujesz by inni oddawali na samym dnie?
Potęgujące się zainteresowanie i niekończące się próby zbicia kursu wskazują na wciąż rosnące zainteresowanie i dowodzą niezbicie, że w niedługim czasie będzie tu można pomnożyć zyski i odbić straty na innych spółkach. Tym bardziej warto sprzedać teraz, przed końcem roku inne akcje ze stratą i zakupić sporą partię walorów MIT, których cena, według skromnych szacunków powinna wzrosnąć co najmniej trzykrotnie!!
adwersarz ile ty juz tu siedzisz ile bajek napisales i ile kasy wyjales powiedz mi dupku?Nie rob z siebie klauna. Wspaniala upadlosc ukladowa hahaha spojrzcie sobie na kurs centrozapu ideonu haha smiech na sali groszowki bez mozliwosci sprzedazy akcji.Komu takie kity wciskacie dzieciom z miesiecznym doswiadczeniem>CO ta bzdurne kretynskie teksty ze warto kupowac,to powinno byc scigane!!!!! z Urzedu!!!!!
To siedzisz tu SAMARYTANINIE i poświęcasz czas z dobrego serca? To radzisz SPRZEDAWAĆ? Wywalać po PKC? A wiesz coś na temat sytuacji faktycznej spólki i czy doszlo do ciebie, że te info nie dotyczy MIT tylko spółki zależnej?
I ile razy tak będziesz to pisał? Kogo to obchodzi. ty... piszesz byle pisać ... i wuj wie co cię to w ogóle interesuje. A jesteś tu co chwila - dlaczego?