fakt, padliną daje na kilometr, ale mam tu kilka procent mojej gotówy, bo ta padlina może na moment się odświeżyć, a przy upadku płakać nie będę, strata się przyda do odpisu hehe
Ścierwo jak pisałem tydzień temu zmierza na śmietnik. Niestety umoczeni w galerie jeszcze o tym nie wiedzą. we free floacie akcji mało więc tu tak naprawdę moga byc jeszcze cuda, ale kierunek jeden na koniec. Taki Petrol 2
Podałem ci dowód. Jestem z Łodzi i znam lokalizację tej konkretnej galerii. Tragedia!!! A poza tym tacy panowie jak Świtalski Krauze czy Czarnecki nie dają zarobić drobnym. Oni tylko zasysają ich krew.
to przejedź się po lubelszczyźnie i zobacz jak tam funkcjonuje biznes, jak na 350 punktów 1-3 % będzie nie trafiony to tragedii nie widzę Ps. czemu tego wątku nie wyciągneliście 29 grudnia i na początku stycznia - czy dlatego, że byście byli wyśmiani?
Jak zapowiedziałem 8 miesięcy temu powitaliśmy GROSZE. Pytanie na ilu to się skończy. Mam nadzieję że uprzedziłem wszystkich na tyle wcześnie że wyszliście z tego szajsu
jak się sklepy na setki milionów wycenia, to nic dziwnego... Nie posłuchałem tp123 i kupiłem, kiedy sprzedali Małpki. Umoczyłem, bo do dziś trzymam te akcje...