Ja oddałem . Myślę że zależy ile ulica im odbierze . Jak Ktoś teraz by dużo zabrał to już koniec . Jak sami przełoża to może być i 0,30 a co . Gdzie Znajdą odbiór tam koniec
No trzeba dopisac że bariera psychologiczna też robi swoje ,papier ładnie wystrzelił a malkontentów nie ubyło ale to ci co wysypali w okolicach konkretnych informacji zwiększy się akumulacja i popyt zaczajonych ,pozdrawiam !
Dnia 2014-12-10 o godz. 20:37 ~jorgenn napisał(a): > No trzeba dopisac że bariera psychologiczna też robi swoje ,papier > ładnie wystrzelił a malkontentów nie ubyło ale to ci co wysypali w > okolicach konkretnych informacji zwiększy się akumulacja i popyt > zaczajonych ,pozdrawiam !
Masz rację , kupowali na razie ci co stali z boku w końcu dostaliśmy jakiś konkret. Najważniejsze że warto było zbierać po 18gr odbudować pakiet obrotowy , dzisiaj mi już wszystko z tego pakietu znów zeszło niestety nie było mnie przy komputerze bo pewnie bym coś zostawił do końca tygodnia ale i tak jest super 50% piechotą nie chodzi , teraz z resztą już czekam na styczeń bo będzie pięknie a jak by się miało znów cofnąć to i będzie za co znów zebrać bez ruszania innych akcji. Ciekawe ile pozbierali 4,5 i łajza :)
gratuluję - należało Ci/wam się jak psu buda jak czytałem wczoraj posty wiernych akcjonariuszy DEP to szczerze było mi was żal - wbrew pozorom chyba jako jeden z niewielu życzę dobrze innym ludziom dalszych wzrostów i niech niebo będzie waszym limitem pozdr
Dnia 2014-12-10 o godz. 22:41 ~RE napisał(a): > gratuluję - należało Ci/wam się jak psu buda > jak czytałem wczoraj posty wiernych akcjonariuszy DEP > to szczerze było mi was żal - wbrew pozorom chyba jako jeden z niewielu > życzę dobrze innym ludziom > dalszych wzrostów i niech niebo będzie waszym limitem > pozdr
Dzięki przyjacielu, mam nadzieję że choć troszkę sobie zostawiłeś i też masz teraz zysk :)
No własnie Dark7 ile pozbierali ? ja myślę ze od dłuższego czasu bawią się w hamulcowych obrzydzając papier a jednocześnie na fali beznadziei ładują wory ,naturalnie niech zarabiają bo po to tu siedzą hehe .