Dnia 2014-12-11 o godz. 11:23 ~stop napisał(a): > kendal ty oszuście..naganiales na spadek a teraz co?
Pisałem o możliwym scenariuszu który się sprawdził ..W żadnym moim poście nie naganiałem na spadki ale realnie oceniałem sytuację ..Zaprzeczysz ,że miałem rację??
Prawda jest taka , że ci co kupili od Lonstrom Investments Limited będą chcieli zarobić i podbiją kurs , ci co zdążą sprzedać będą zarobieni ,KENDAL już kilka razy ostrzegał o takich podbitkach , teraz kiedy kupił akcje wszystko jest ok (chyba) . Moja średnia jest dużo wyższa , ale nie będę naganiał ,kiedyś to samo wystartuje wyżej pod wpływem dobrych inf . A teraz na dychacza (10zł) APANETKA . pozdro
tu zaczyna się rozgdzewka dopiero - tak mi się wydaje, że w najbliższych dniach obroty i skoki zaczną tu być codziennością. cierpliwie zaczekajmy na ruh spek. - kurs zdołowali na max względem debiutu.
co tak glosno sie zrobilo o tym JDB ? wiem ze kupujac za 3 lub 4 gr i sprzedając za 8 jest 100% ale cos za duzo szumu o spolce a za male obroty... chyba ze info w drodze
Dnia 2014-12-22 o godz. 11:13 ~kendal napisał(a): > To jeszcze nie jest ta sytuacja na papierku na którą czekamy .teraz mamy > podbitkę która zahaczy również o jutrzejszą sesje .
Dnia 2014-12-23 o godz. 11:31 ~kendal napisał(a): > Dnia 2014-12-22 o godz. 11:13 ~kendal napisał(a): > > To jeszcze nie jest ta sytuacja na papierku na którą czekamy .teraz > mamy > > podbitkę która zahaczy również o jutrzejszą sesje . > > Tak jak pisałem wczoraj !!!!
Kto nie jest przygotowany na inwestycję 2-3 miesięczną na tym papierku niech zmyka stąd bo będzie coraz niżej ....