Czas pokaże, najprawdopodobniej kolejny patch 1.5 z kolei. Ale kto wie moze czyms zaskocza. Swoja droga byłoby ciekawie zobaczyc jakieś podsumowanie roku, ilość sprzedanych kopi itd. Na pewno nie można powiedzieć ze nic się u Nicolasa nie dzieje, są aktywniejsi na portalach i podpisują w zasadzie na wszystkie pytania i uwagi na steamie. Jest szansa ze cos z tego bedzie
zadałem pytanie o postępy prac i otrzymałem odpowiedź, że ostro pracują aby 1.5 wyszło przed świętami.... nie chcą zapeszyć, ale uważają, że to bardzo mocny update, który ich zdaniem odmieni mocno obraz gry.... i pokaże, że gra w ostatecznej postaci będzie świetna
Dnia 2014-12-10 o godz. 10:39 ~quku napisał(a): > > Chodzi im o patcha 1.5 no bo do premiery oficjalnej jeszcze czas? To nie jest zwykły Patch. Ale poczekajcie jeszcze chwile. Zaraz się wyjaśni
Dnia 2014-12-11 o godz. 10:28 ~raxa napisał(a): > Czuje ze po tym patchu zobaczymy 0.04 :) Jak zwykle naganiasz, 3 co najwyżej zniknie, a jodaw mi zalecał jeszcze niedawno kupno po 3gr jak był kurs 2/3, to ci naganiacz :)
1.5 będzie nie ma co się podniecać nieprawdaż jodawa? Gdzie byłeś jak przestali kupować po 3 to cię znów wsiąkło i masz powoli ponowne objawienie :)
Pamiętasz jak zachęcałeś do kupna jak sprzątnęli 2gr a potem szło sporo po 3gr ale bym się ubrał słuchając ciebie :)
Dnia 2014-12-02 o godz. 14:07 ~jodaw napisał(a): nie masz, bo nie masz jaj, żeby w to wejść w odpowiednim > czasie.......... ale cały czas masz jeszcze szansę i życzę Ci jak > najlepiej, choć uuuuuuu
No tak jak to pisałeś to jedyną szansą było wejście po 3gr :)
A po co ty się aktywujesz zawsze po podbitkach ? Pamiętasz 2012 po wzrostach rekomendowałeś kupno po 5gr, ponoć kurs jak to określiłeś szurał po dnie a raxa widziała "mocne kupuj" :)
Dnia 2012-12-23 o godz. 11:22 ~raxa napisał(a): > MOCNE - KUPUJ DLA NICOLASA
Ale ten jest najlepszy, widział 7gr w zeszły piątek i2 lata temu widział atak na 19gr :))))
Dnia 2012-10-16 o godz. 10:42 ~Janusz napisał(a): > Ja na dzisiaj kończę dokupiłem po 0,09 czekam na trwałe przebicie 0,12 > i atak na 0,19 wtedy pogadamy co dalej > > Do Jutra i przemyślcie te 0,24zł o co kaman ???
Potem już tylko spadki były
Dnia 2012-10-19 o godz. 14:53 ~dociekliwy napisał(a): > Janusz vel bankier 1972 coś zamilkł
> Dnia 2012-10-16 o godz. 19:43 ~Janusz napisał(a): > > Piątek 12gr > scenariusz pesymistyczny 10-11 > za duże obroty > > i nie puszczali 10gr szykują się na sok i to dość wysoki > > nie lubię tego osobiście.
W piątek to już tylko szło w dół .
Dnia 2014-12-01 o godz. 16:26 ~janusz napisał(a): > NICOGAMES lubi piątki a w piątek przypuszczam że możemy już ocierać > sie o 0,07 dalej drobna korekta
jodaw czemu janusza na klepiesz po plecach? Po ile tym razem będziesz rekomendował zakup po 5 czy 8 albo atak na 19 :)))
Since very beginning of our Early Access we were asked for more black and white elements that we’ve presented on our intro video. We have been working hard on implementing coherent art style of the game. Now we are ready to present what we have been working on for the last few months. The new game art style is a consequence of multiple attempts and tests to bring the new immersive and creative solution. It is consistent with our intros, loading screens and storytelling elements we are preparing for final version. Today we can also confirm that 1.5 Update that will be out before Christmas will bring the new art style to the whole content available. We will also deliver graphic settings and improved HUD. We believe that updated Afterfall Reconquest will deliver the new experience for all our current and future gamers.
Nicolas Games & IntoXicate Studios http://afterfall-reconquest.com/?p=media