• Do Radka Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    Proszę uświadom mnie dlaczego wczorajsza informacja jest złą informacją ?
    ... ja uważam że jest dobra
  • Re: Do Radka Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Zerknij jak rynek to wycenił ;-) Rozliczenie miało nastąpić szybciej, jest zdecydowanie później i nie wiadomo czy znowu nie będą aneksowali Na siłę szukacie dobre infa! Tutaj takich nie uświadczysz;-) W tym roku na pewno!
  • Re: Do Radka Autor: ~nastyboy [83.27.151.*]
    Nie umie powiedzieć. Skopiował opinię z posta na ten temat. Wali byle co na spadki. Zero logiki. Sorki, że wcialem sie z odpowiedzią. Pozdrawiam
  • Re: Do Radka Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Co za nieokrzesany inwestor!! ;-) Czekam na Twoje akcje na dolny widłach ;-) Pozdro!
    Rynek nic nie zweryfikowal do tej pory poszlo 20 sztuk.Wielka mi weryfikacja. Przedłużenie terminu realizacji nie wplyniena wynik 2015. Natomiast nie zostalo uwzględnione juz w raporcie za III kw2014. Natomiast daje czas. Co w perspektywie prac w Bytomiu pozwoli spokojnie działać tam. Czekam oczywiście na odszczekanie Radzia.
  • Re: Do Radka Autor: ~gk [213.238.64.*]
    Odpowiedzi na pytania z dnia 04.12.2014 r. Warto poczytać :) 48000000/5651430=8,49 zł za 1 akcję i wtedy na rynek główny!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Do Radka Autor: ~sedea [217.99.55.*]
    Cytuję
    "W ocenie Zarządu Spółki, w chwili obecnej jedynym odpowiednim momentem na emisję nowych akcji, (wymagającym przedstawienia rekomendacji Walnemu Zgromadzeniu dla tychże działań) jest możliwość pozyskania nowych środków finansowych w wyniku przeniesienia akcji Emitenta na rynek regulowany. Aby jednak taka sytuacja miała miejsce, kapitalizacja Spółki - zgodnie w Regulaminem Giełdy, powinna wynosić co najmniej 48 mln zł albo równowartość w złotych co najmniej 12 mln euro. Sądzimy, że w trzyletnim okresie (2014-2017) konsekwentnie urzeczywistnianej strategii rozwoju Spółki taki scenariusz jest możliwy do zrealizowania."

Myślę ,że ten scenariusz zrealizuje się o wiele szybciej
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2017-10-12 15:00:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.