• co myslicie? Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    poki co nowy inwestor nie zainteresowany wzrostem kursu...co myslicie?
  • Re: co mytslicie? Autor: ~Apis [31.61.138.*]
    Po co jak skupuje akcje :-) :-) :-) kazdy chce kupic jak najtaniej:-) :-) :-) skupuja juz przekroczyli 50%ciekawe ile chca skupic :-) :-) :-) i jaka maja srednia cene???

• Re: co myslicie? Autor: ~gofi [31.61.138.*]
    EKIUMAXX ma prawie 10 melonów ,w ciągu 12 Miechów nie zamierza upychać. Czy za rok będzie złotówka? Pytanie za złotówkę.
  • Re: co myslicie? Autor: ~Karol [94.251.222.*]
    Póki co fundusz kupił poza rynkiem.
    pytanie za ile?a z rynku jeszcze nie kupuje..tak czy siak doczekamy się porządnego wzrostu
    Dziś fajny wolumen. Mam nadzieję że fundusz zacznie ostro brać akcje z rynku..na nc zbliża się hossa i nasza perła tez na tym skorzysta
  • Re: co myslicie? Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    mam nadzieje ze do konca roku przejdziemy 20 gr :)
  • Re: co myslicie? Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Akurat tutaj 20gr to żaden poziom... Mielenie papiera powinno się zacząć dopiero 40gr+ a docelowo 80gr+. Nawet patrząc na obecną kapitalizację i wartość księgową... przed przejęciem akcji przez nowego inwestora sprzedali udziały w spółkach portfelowych za 2,2mln... Poziomy do 50gr to niestety ciągle muł i szlam;/ Patrząc gdzie poubierany jest akcjonariat na ISA i Oneray... jesteśmy na dnie...
    zgadza się...ale trzeba pamietac ze jesteśmy na fixach...wiec ruch w gore będzie trwal dluzej
  • Re: co myslicie? Autor: ~gofi [31.61.138.*]
    Zdaje się ze equimax ,coś szykuje w spółce. Jakieś info powinno być coś mi się wydaje.
  • Re: co myslicie? Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Orientuje się ktoś z obecnych co jaki czas na NC decyduje się o przynależności do określonego segmentu jak i rodzaj notowań? Może mamy szanse wrócić na ciągłe po nowym roku przy określonym obrocie? Kiedyś natknąłem się na dokument określający zasady notowań ale nie kojarzę co jaki czas jest to weryfikowane.. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam!
  • Re: co myslicie? Autor: ~Kuba [91.212.223.*]
    chyba co kwartal jest weryfikacja......tak sie zastanawiam czy to equimaxx tak wolno skupuje akcje po 14-15 czy poki co jacys drobni?
[x]
ELQ 4,33% 2,17 2026-05-19 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.