A skąd Ty kasiorę weźmiesz? - przecież masz limity inwestycyjne, jak sam zresztą pisałeś żona Ci nie pozwoli zainwestować więcej niż 20 lub 25 tysięcy, a tu potrzeba przynajmniej 90...a myślę, że spokojnie bym sprzedał w 2-3 dni po 0,04 nie prosząc się o nic...hi, hi
Zrób to póki jeszcze możesz, za chwilę będzie oddawał po 0,02 i jak się uda 0,03 :)
Ja puściłem wszystko po 0,05, bardzo długo wierzyłem w tą spółkę, ale jak to mówią nadzieja matką głupich.
... nie zastanawia was, że od marca nie było żadnej informacji o nowych kontraktach ? ... jak dla mnie oni się już po mału pakują, kończą to co mają i adios.
po 0,05 caly czas kupuja chca kupic ale nikt niechce im odawac ja im odam po 0,25groszy w góre bo prawda taka ze jak by mialo spadac i wywalali by to juz dawno by bylo nizej i zamalo zlecen na 0,04 0,03 to dobrze znaczy dzis juz po 0,06 skubali nie duzo bo 60tys akcji ale to wiecej niz 100szt a pozatym wartosc ksiegowa to 0,30 a jak splaca obligacje to 0,20 groszy pewne jak inwestor wejdzie to na bank 0,50 groni a jak podadza ze nabywa akcje to otworzy sie ponad 1zl tak jak autor blog powiatal gpw inwestycje widac ze zalezy im i skupuja powoli zreszta teraz po 0,06 nie kupujecie ale jak infa najda to bedz sie bic po kc 0,15 i fru na zl