Tam pusto od dawna wiec dlaczego oni nadal produkują ta grę skąd mają kasę skoro jej niema? Nie mogli by zastrajkować skoro pracują za chleb i wodę i dach na głową bo w kasie przecież pusto?:)
do czego pijesz typie ? :) jakie sa cyferki to kazdy widzi :) do czego i dlaczego jest spółka zoo załozona kazdy wie i widzi :) to co sie głupio pytasz ? Dokup se po 2gr, i tak ci urosnie na 10 a jak sie pomodlisz to prezesa to moze i na 20 :)
Pogadamy po wynikach sprzedazy tego hitu :) o ile je wogóle podadzą :)
To że sobie ktoś kupił po groniu a opylił po 2 akurat wrażenia na mnie nie robi. Na petrolinvescie tez mozna przecież zarobic ;) Co kto lubi proszę pana.
A ten kundel xxx czemu nie szczekał jak rozbierano 2, teraz miałby 100% zysku a tak niema nawet na karme i będziesz dalej szczekał a potem kupi od nas za ostatnią kasę po 3gr.
Dnia 2014-12-07 o godz. 12:22 ~xxx napisał(a): > smieci nie kupuje ;)
W co inwestujesz w takim razie? I dlaczego jesteś tak niezadowolony z tego ze inni tutaj inwestują? Twoje zaangażowanie na tym forum jest trochę pozbawione logiki, nie sadzisz?
spytajcie się tego pana XXX po ile kupował akcje BORUTY , pisze że wiś na haku po 2,50zł , taki z niego inwestor, to nic innego jak podły ,płatny naganiacz, trzeba się go zapytać jak ma cennik za naganianie , jest też na BUMAL i chwali spółkę pod niebiosa.
ludzie zrozumcie biednego xxx z pewnoscia stracil na tych akcjach moze w przeszlosci i teraz musi wylac troszke jadu na forum ja go nawet rozumiem najlepiej nie zwracac zbytniej uwagi na niego
Dnia 2014-12-07 o godz. 18:52 ~luk napisał(a): > ludzie zrozumcie biednego xxx z pewnoscia stracil na tych akcjach moze w > przeszlosci i teraz musi wylac troszke jadu na forum ja go nawet rozumiem > najlepiej nie zwracac zbytniej uwagi na niego
Naganiaczy nie brak jak wszędzie a ty się ślinisz tym a 100% ci umknęło z przed nosa. Zaciskasz żeby co?? Mogłeś mieć podwojoną gotówkę a tak pozostało ci ślinienie. Niebawem będziesz się jeszcze bardziej ślinić, taki już twój los.
No to jak nie piszesz to pewnie nie inwestujesz, skąd wiem? bo pewnie jak by ci wyczyścili portfel to byś też się tak ślinił, mam rację? Na razie wylewaj łzy porażki i patrz jak inni zarabiają, oczywiście ślinić się możesz dalej.