• Choinka :-) Autor: ~Ster [95.49.77.*]
    Ja czekam na ogłoszenie nowej strategii firmy
    Nowy Prezes będzie chciał szybciej doprowadzić do komercjalizacji produktów.
    To będzie się przekładać na wycenę spółki.
    Poprzednik nie przewidywał (nie chciał) rozpoczęcia sprzedaży przed 2018, co przełożyło się na kurs.
    Czekam na komunikat.
    To będzie zupełnie nowe otwarcie.
    Być może Prezes, korzystając ze swoich kontaktów, podpisze umowę intencyjną z jakąś siecią medyczną?
    Przewiduję, że w ciągu najbliższych dni czekają nas niespodzianki :-)
    Jak to zwykle pod choinką!
  • Re: Choinka :-) Autor: cori [188.146.117.*]
    No nie wiem, inni już tutaj wskazywali, że przyśpieszenie komercjalizacji może wiązać się ze zwiększonymi kosztami i niższą jakością produktu...Nie czekam na cudy, ale prezent pod choinkę by się przydał :) A masz na myśli jakiś konkrety deal, który mógłby zrealizować nowy P?
  • Re: Choinka :-) Autor: ~miras [46.113.62.*]
    Na pewno ktoś umiejętnie to zbiera ,bo suma summarum codziennie obrót nie jest wcale mały ktoś trzyma ryzy,żeby za dużo nie zdrożało i nie spadło co spowodowałoby znowu utratę wiarygodności ,bo w tym momencie niewiele potrzeba żeby kurs był kilkanaście zł albo 5zł ,komuś zależy aby spółka była postrzegana wiarygodnie ,jak pójdzie info o jakichkolwiek planach produkcyjnych to będzie to samo co 11bit ,nikt nie wie kiedy to się zatrzyma.
    Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Choinka :-) Autor: ~JestChoinka [46.76.85.*]
    10 grudnia!
    Nowa strategia!
    W hotelu Westin konferencja dotycząca przyspieszenia procesu komercjalizacji Brastera!
    No to teraz Ci co zarobili na 11Bit mogą zarobić kolejne 100% na Brasterze :)
  • Re: Choinka :-) - albo ryzyko RGRa Autor: ~czytelnik [83.7.7.*]
    Na rozgrzane głowy Panowie, puki co mamy ryzyko uformowania się RGRa z czego LR i G już w zasadzie są uformowane. Zalecam ostrożność bo realizacja tej formacji sprowadzić może kurs do 6zł.
    Dla jasności mam akcje i nie jestem zainteresowany kupnem niżej tylko sprzedażą za 30zł.
  • Re: Choinka :-) - albo ryzyko RGRa Autor: ~braster [83.28.234.*]
    tu rgery czy inne nie mają znaczenia to jest nc i jak kurs wystrzeli to jak chcesz zarobić to musisz szybko wsiadać a jak masz już swój pakiecik to być cierpliwym i sprzedać z xxxxxprocentowym zyskiem
  • Re: Choinka :-) - albo ryzyko RGRa Autor: ~Adam [87.199.35.*]
    Moim zdaniem i tak kurs akcji jest już zwalony do granic ludzkiej głupoty, podaży nie widać więc te sztuczne ruchy są śmieszne .Oczywiście każdy zrobi jak uważa sprzeda czy kupi jego sprawa.Ważne jest tylko to że myślenie nie boli.Pozdrawiam
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.