Jeżeli to forum ma jakis wpływ na inwestycje, to znaczy, że wyjątkowo naiwni ludzie tu działają. Wszystko zaczęło się od mojego wpisu "SENSACJA". Stara prawda zawsze działa- kupuj, kiedy krew się leje, a sprzedawaj jak inni kupują. Resztę mam nadzieję, że już rozumiecie. Witamy dziś ubranych w papierek. W przeciągu tygodnia prawie 50% zysku!
Do pociągu można zawsze wsiąść, tylko trzeba wiedzieć kiedy wysiąść, bo można pojechać w odwrotnym kierunku. Na takich spółkach, jak MIT gram bez sentymentu, szybki zysk i pa, buźka, hej. Ta spółka dalej ma problemy i żadne info nie zmieniło tego. Kto siedzi na MIT dłużej, ten wie, że ta spółka ma inwestorów w d...
co naiwniaczku sadzisz ze sprzedales i na twoja komende spadnie zebys spokojnie znowu mogl kupic i zarobic -- pluj sobie w brode jak bedziesz obserwowal co tu sie bedzie dzialo
Skąd znam te wpisy? Trzeba było zaryzykować przy 0,12-0,15. Teraz hurra optymizm. Zrozumiałe, teraz ulica wzieła. Widzisz wszystko co pisałem było prawdą, o nieczynnych telefonach, o navigo, larku itd. A ty czemu sądzisz, że będzie rosło, bo tak sobie zamarzyłes? Bo kierujesz się informacją z 2011 o skupie? Przecież to wszystko ściema, Jeżeli takie info daje się na dnie ceny akcji, to jest to jak kroplówka przy umierającym. A teraz dam Ci przykład sztuki informacji:
Zarząd MIT Mobile Internet Technology SA informuje, że w dniu 20 października 2014 roku podpisany został z Bankiem Zachodnim WBK aneks do umowy kredytowej z dnia 29 grudnia 2011 roku, prolongujący (w zakresie kwot pozostałych do uregulowania) terminy spłat, zaciągniętych przez spółki wchodzące w skład Grupy Kapitałowej MIT: - kredytów obrotowych do końca marca 2016 roku, - kredytów inwestycyjnych do końca sierpnia 2016 roku . Podpisanie przedmiotowego aneksu kończy toczące sie od wielu miesięcy negocjacje z Bankiem w tej sprawie. Zawarty aneks dopuszcza również możliwość wcześniejszej spłaty zadłużenia.
Przeczytaj sobie ostatnie zdanie. Spółka nie jest w stanie spłacać kredytów, ale.... Nie daje to nadzieji? Respilt akcji, a jednocześnie możliwość skupu? Nadzieja? Rozumiesz już w czym rzecz. Niech mi ktoś napisze, co ta spółka zrobiła w czasie rzeczywistym, a nie co by chciała zrobić.
Proszę, nie pisz kłamstw, że po info skoczył kurs. Info ukazało się 1.12 ok 13. Na zakończenie sesji 1.12.2014 kurs spadł do 0,14. Następnego dnia o 11.00 nikt nie chciał tknąć po 14 gr. Wziąłem 170tys. Po południu kurs podniósł się o 1gr, też dobrałem. Jazda zaczęła się 03.12.2014. A jak czytałem post jednego z oszołomów, że MIT idzie z ogólnoświatowym trendem teleinformatycznym, to nieźle się uśmiałem. MIT i ogólnoświatowy trend???? Ludzie, co wy piszecie? Niedługo kurs będzie zależeć od pogody, faz księżyca, świstaka czy fusów od kawy . Nie ma nic merytorycznego, tylko czysta głupota. powodzenia w takim inwestowaniu.
Dnia 2015-03-05 o godz. 08:52 ~ZOBACZCIE napisał(a): > Autor: ~Egon [109.125.202.*]2015-03-04 20:12 > > Autor: ~ ic [109.125.202.*]2015-03-04 22:02 > > Autor:~buchach [109.125.202.*]2015-03-05 08:24 > ........................................................... > > gosciu co ma oznaczać na tym forum ta twoja działalność i pisanie po różnymi postaciami?
Zwróćcie uwagę że tutaj EGON ma akcje i twierdzi że będzie rosło ;)
jak to co ? nagania na spadki i sam kupuje, tak jak to robił babaoddoktora ! temu drugiemu w grudniu przed świętami napisałem, że jest naganiaczem, a teraz sam się przyznał, że kupił w dołku i sprzedał z zyskiem. Wystarczy przeanalizować wpisy jakie są kiedy akcje są w dołku, a jakie kiedy są na górce. Już na początku 2013 MIT według niektórych wpisów chylił się ku upadkowi, a pod koniec roku wieszczono wybicie w kosmos:) na wykresie widać całkiem co innego...